Katliam gibi kaza

Malkara'da, hatalı dönüş yaptığı iddia edilen tankere çarpan çift kabinli kamyonetteki 3 kişi feci şekilde can verdi. 1 kişinin de ağır yaralandığı kazayı kamyonetin sürücüsü 45 yaÅ

GÜNDEM 21.07.2015 18:55:00 0
Katliam gibi kaza

Malkara’da çift kabinli kamyonetin hatalı dönüş yaptığı iddia edilen boş tankere çarpması sonucu meydana gelen kazada, Abdullah Hilmi Özmelek ile ortağı Esen Yeşilırmak ve Mehmet Ali Açılmış hayatını kaybetti. Araçta bulunan 17 yaşındaki Ali Açılmış'ın da ağır yaralandı.

İddiaya göre, Bodrum ve İstanbul’da bar sahibi olan Abdullah Hilmi Özmelek, ortağı Esen Yeşilırmak, Mehmet Ali Açılmış, 17 yaşındaki oğlu Ali Alışmış ile birlikte tatil için Muhsin Börklü’nün kullandığı 34 HM 4668 plakalı çift kabinli kamyonetle Yunanistan'a doğru yola çıktı. Börklü’nün kullandığı araç Malkara Çavuşköy Mahallesi yakınlarına geldiğinde, önünde seyreden ve şerit değiştirerek kontrolsüz olarak U dönüşü yaptığı öne sürülen 51 yaşındaki Mehmet Fıçıcı’nın kullandığı boş mazot tankerine çarptı.

HURDA YIĞININA DÖNDÜ

Kazada hurdaya dönen çift kabinli kamyonetin arka koltuğuna sıkışan Mehmet Ali Açılmış, Esen Yeşilırmak ile ön sağ koltukta oturan Abdullah Hilmi Özmelek olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada, Mehmet Ali Açılmış’ın 17 yaşındaki oğlu Ali Açılmış ise ağır yaralandı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı Ali Açılmış ve kamyonet sürücüsü Muhsin Börklü ambulansla Malkara Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tanker sürücüsü Mehmet Fıçıcı ise kazayı yara almadan atlattı.

TABURCU OLDU

Sürücü tarafı darbe almadığı için kazayı hafif yaralı olarak atlatan kamyonet sürücüsü Muhsin Börklü, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Tankerin aniden önüne geçtiğini ifade eden Börklü, "Tanker direk önümüze kırdı. Dönülmeyecek yerde döndü, kaçtım ama beni sol şeritte yakaladı" dedi.

SÜRÜCÜLER GÖZALTINDA

İtfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden güçlükle çıkarılan Esen Yeşilırmak ve Abdullah Hilmi Özmelek ve Mehmet Ali Açılmış’ın cesetleri savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Malkara Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili olarak kamyonet sürücüsü Muhsin Börklü ile tanker sürücüsü Mehmet Fıçıcı jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Marmara Haber