Mandalı, Yüzme Kursu'nu ziyaret etti

Kapaklı Belediyesi tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları kapsamında açılan Yüzme Kursu, tüm hızıyla devam ediyor. Yaz Spor Okulu çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı İrfan Manda

SPOR 20.07.2015 17:06:00 0
Mandalı, Yüzme Kursu

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda çocuklar için verilen eğitimler sürüyor. Çocuklarının yaz tatilinde eğlenceli zaman geçirmeleri, faydalı bilgiler edinmeleri ve spor yapmalarını isteyen veliler, Yaz Spor Okulları’nın yolunu tutuyor. Yaz Spor Okulu’nda en çok ilgi gören bölümlerden biri de Yüzme Kursları oldu.

 

YÜZME KURSUNU ZİYARET ETTİ

 

İlçede ikamet eden çocuklar, Yüzme Kursu’nda hem eğleniyor, hem spor yapıyor, hem de faydalı bilgiler ediniyor. Yaz Spor Okulu sayesinde çocuklar yeni arkadaşlıklar da kurma şansı buluyor. Yaz Spor Okulu Yüzme Kursu’nu ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, daha sonra kurs hocasından eğitimler hakkında bilgi aldı. 

 

ÇOCUKLARIMIZA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

 

Kapaklı Belediyesi olarak önceliklerinin her zaman eğitim olduğuna dikkat çeken Başkan İrfan Mandalı, “Eğitim öğretim dönemi boyunca Kapaklı Belediyesi olarak okullarımıza elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık. Çünkü biz yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda Yas Spor Okulları’naki çeşitli kurslarla onların daha donanımlı olmalarını ve yaz tatillerini daha eğlenceli geçirmelerini saplamaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ