439 kişi beyanname verdi

S.S. Çerkezköy 972 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Nafis Ünal, kooperatif ortaklarından 2015 yılı için 439 kişinin kooperatife rekolte beyannamesi verdiğini belirtti.

GÜNDEM 20.07.2015 16:56:00 0
439 kişi beyanname verdi

Başkan Nafis Ünal yaptığı açıklamada, bu yıl verilen rekolte beyannamesi verilerine göre rekoltenin tavan yapacağını belirterek, “Rekolte beyanname verme süresi 15 Temmuz’da sona erdi. Kooperatifimizin toplam 540 ortağından 439 ortağımız rekolte beyannamesi verdi.439 ortağımızın toplamda 7 bin 500 ton rekolte taahhüdünde bulunmuştur. Bu yıl koşullarının da iyi gitmiş olması ve önümüzdeki günlerde de biraz yağışın olmasıyla birlikte rekolte beyannamesi vererek rekolte taahhüdünde bulunan ortaklarımızın gerçekleştirecekleri ürünle kooperatifimiz son yılların en çok rekoltesini elde edecektir. Verilen beyannamelerde taahhüt edilen miktarın  yüzde 85’inin gerçekleşmesi halinde de kooperatifimiz yine rekor bir alım gerçekleştireceğine inanıyoruz. Bu hem kooperatifimiz hem de ortaklarımız acısından sevindirici bir durum olarak görüyoruz.”dedi.

 

FİYATLARINDA BU YIL İYİ OLACAĞINI TAHMİN EDİYORUZ

 

Başkan Nafis Ünal, konuşmasını şöyle sürdürdü, “Trakya Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Genel Merkezimiz bu güne kadar olduğu gibi bu yılda çiftçimizin alın terinin hakkını verecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.  Bu nedenle 2015 üretim yılında da fiyatların iyi olacağını tahmin ediyoruz. Biz her zaman ortaklarımızın kaliteli ürün elde etmesi için Kooperatifimiz Genel Merkezi ve Genel Müdürlüğümüz tarafından kendilerine kooperatif olarak destek veriyoruz. Biz Yağlı Tohumlar olarak büyük bir aileyiz ve bu aile bu güne kadar mağdur edilmedi ve edilmeyecek. Bu nedenle her zaman ortaklarına sahip çıkan Trakya Yağlı Tohumlar Birliği Yönetim Kurulumuza ve Genel Müdürümüze S.S. Çerkezköy 972 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetimi olarak çok teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN