Giyim mağazası ilgi gördü

Çorlu Belediyesi'nin hayata geçirdiği "İkinci. El Giyim Merkezi büyük ilgi görüyor.

GÜNDEM 20.07.2015 16:51:00 0
Giyim mağazası ilgi gördü

Çorlu Belediyesi Kültür Merkezi bünyesinde oluşturulan mağaza konseptindeki  giyim merkezinde  hayırsever vatandaşların bağışladığı kullanılabilir durumdaki her türlü giyim malzemesi ihtiyaç sahipleriyle buluşturuluyor. 

 Vatandaşlar tarafından bağışlanan kıyafetler Çorlu Belediyesi İkinci El Giyim Merkezi görevlileri tarafından kayıt altına alındıktan sonra yıkanıp ütüleniyor ve ardından mağaza bünyesinde yer alan ilgili reyonlarda ihtiyaç sahibi vatandaşların beğenisine sunuluyor.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Belediyesi İkinci  El Giyim Merkezi'nin açıldığı ilk günden beri önemli bir işlevi yerine getirdiğini belirtti. Çorlu Belediyesi'nin gerçekleştirilen faaliyetler ile hayırsever ve ihtiyaç sahibi vatandaşları buluşturmak suretiyle  toplumsal dayanışmaya aracılık ettiğini belirten Baysan, “

Vatandaşlarımızı, kullanılabilir ihtiyaç fazlası giysilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Çorlu Belediyesi İkinci El Giyim Merkezi'ne bağışta bulunmaya davet ediyoruz.Söz konusu giysileri İkinci El Giyim Merkezinin yanı sıra Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve mahalle muhtarlıklarına teslim edebilirler.”dedi.

Marmara Haber