Sahiller doldu taştı

Ramazan Bayramı tatilini değerlendiren çok sayıda kişi, Trakya'nın çevresindeki Karadeniz, Marmara ve Saroz Körfezi'nde denize girerek, tatillerinin tadını çıkarttı.

GÜNDEM 20.07.2015 09:11:00 0
Sahiller doldu taştı

Marmara’ya açılan Tekirdağ’ın merkez Süleymanpaşa ilçesine bağı Kumbağ Mahallesi bayram tatili sebebiyle tatilcilerin akınına uğradı. Kumbağ da olan otel, pansiyon ve yazlık evlerin büyük bir kısmı doldu. Plajlar yılın en kalabalık günlerini yaşadı.

MARMARA EREĞLİSİ DE DOLDU

Marmara Ereğlisi ilçesi de Ramazan Bayramı’nda yılın en kalabalık günlerini yaşadı. Burada çok sayıda vatandaş, tatilin tadını çıkarttı.

ŞARKÖY TIKLIM TIKLIM

Marmara Denizi’ne kıyısı olan 30 bin nüfuslu Şarköy İlçesi, tatilcilerin akınına uğradı. Yaz nüfusu 400 binlere çıkan ilçede otel ve pansiyonlarda yer kalmadı. Sahiller ise tamamen doldu.

SAROZ KÖRFEZİ

Kuzey Egenin incisi olarak bilinen ve kendi kendini temizleme özelliği bulunan Edirne’nin Enez ve Keşan İlçesi’ne bağlı Erikli sahilinde kıyısı olan Saroz Körfezine tatilciler akın etti. Burardaki oteller, pansiyonlar ve günlük kiraya verilen evler Ramazan Bayramı nedeniyle tamamen dolarken,  sahillerde insan akınına uğradı. Burada tatilciler. Sıcak havada denize girerek serinledi.

KIYIKÖY KALABALIK

Karadeniz kıyısındaki Kırklareli’nin Vize İlçesi’ne bağlı Kıyıköy Beldesi’nde de plajlar doldu. Çok sayıda vatandaş, Ramazan bayramı tatilini burada değerlendirdi.

Marmara Haber