Kırkpınar daveti

20-26 Temmuz tarihleri arasında Edirne'de düzenlenecek olan 654'ncü tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri kapsamında Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Kırkpınar

GÜNDEM 16.07.2015 03:38:00 0
Kırkpınar daveti

CHP, Cumhurbaşkanlığı  Külliyesi’ni kaçak olduğunu belirterek, buraya ziyarette bugüne kadar hiç bulunmadı ve davetlere gitmedi. Bu kuralı ilk bozan CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan oldu. Gürkan ve beraberindeki Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ile Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim, Saray’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Burada Gürkan, Kırkpınar’ın davet sembolü olun kırmızı dipli mumu Erdoğan’a verdi ve 26 Temmuz günü yapılacak olan final güreşlerine davet etti.

KILIÇDAROĞLU ‘DA ZİYARET EDİLDİ

654’ncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile CHP Edirne Milletvekilleri Okan Gaytancıoğlu ve Erdin Bircan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu parti genel merkezindeki makamında ziyaret etti. Burada heyet, Kılıçdaroğlu’nu final güreşlerini izlemeye davet etti.

Ayrıca Kırkpınar heyeti, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı, AK Parti Edirne Milletvekili Şemsettin Emir'i,Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem ve DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz' i ziyaret ederek, güreşlere davet etti.

Marmara Haber