Kaymakam Altın Kız'ı ödüllendirdi

Fransa'da yapılan Avrupa Taekwondo Şampiyonası Yıldız Kızlarda 33 kiloda elde ettiği Avrupa üçüncülüğü ile bir kez daha Çerkezköy ve Trakya'nın gururu olan Milli Taekwondocu Altın Kız

SPOR 14.07.2015 16:22:00 0
Kaymakam Altın Kız

Avrupa Şampiyonası’nda 3’üncü olan Çerkezköy’ün Altın Kızı Kübra Kepenek, antrenörü Bilal Güzel, sponsoru Ali Oğuz ve ailesi ile birlikte İlçe Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. Dün saat 10.30’da Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Metin Aysal ile Kübra Kepenek’in annesi Semiha Kepenek, kız kardeşleri Merve, Senanur ve Elifnaz Kepenek de hazır bulundu.

 

TÜM DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Antrenör Bilal Güzel, sporcuların iyi dereceler almasında en büyük etkenin kendilerine gerekli desteğin verilmesi olduğunu belirterek, “Sporcumuz Kübra Kepenek’in aldığı derece bizleri çok mutlu etti. Kaymakamımız ve belediye başkanımız sporcularımıza sahip çıkarak gerekli katkı ve desteği veriyor. Bu da bizleri daha da motive ediyor. Avrupa Şampiyonası’nda Kübra’ya destek olanlardan biri de iş adamlarımızdan Ali Oğuz’du. Bu vesile ile sporcumuz Kübra Kepenek’e destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

BİZİ BİR KEZ DAHA GURURLANDIRDI

 

Avrupa 3.’sü olan Milli sporcu Kübra Kepenek’in başarılarına bir yenisini daha eklediğini söyleyen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise, “Kübra bizleri bir kez daha gururlandırdı ve onurlandırdı. Kendisi ilçemizin yıldızlarındandır. Bu şampiyonada bizlerin ve Türkiye’nin gururu oldu ve şanlı bayrağımızı Avrupa’da dalgalandırdı. İlçemiz ve ülkemiz adına elde ettiği bu başarısından dolayı kendisini bir kez daha tebrik ediyorum. Önümüzdeki günlerde Kore’de yapılacak olan Dünya Şampiyonası’na da katılacak. Kendisine bu şampiyonada da başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

KÜBRA İÇİN NE YAPSAK AZ

 

Kaymakam Metin Kubilay, konuşmasını şöyle sürdürdü: “İlçemizin adını yurt dışında da duyuran Kübra kızımızla gurur duyuyoruz. Biz her zaman gençlerimizin spor, resim ve müzik dallarıyla ilgilenmelerini istiyoruz. Son zamanlarda başta sportif alanlar olmak üzere güzel sanatlarda da bu tür sonuçların alınması bizleri gururlandırıyor. Bu başarıların çoğalmasını diliyoruz. Kübra kızımıza ne yapsak az. Kübra gibi çocuklarımızın çoğalmasını diliyoruz. Zirveye çıkmak zordur. Zirvede kalmak ise daha zordur. Kübra kızımız zirvededir ve devamlı zirvede kalmasını temenni ediyoruz. Kübra’nın ailesini, antrenörünü ve kendisine destek olan herkesi kutluyorum.”

 

CUMHURİYET ALTINI VERDİ

 

Kaymakam Kubilay, basın mensuplarının da sporcuların başarısında pay sahibi olduklarını belirterek, “Gençlerimizi özellikle sportif aktivitelerde ve güzel sanatlarda motive eden basın mensuplarımız ve basın kuruluşlarımızın da sporcularımızın başarılarında katkıları var. Bu nedenle basın mensubu arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi. Kaymakam Metin Kubilay konuşmasının ardından Avrupa 3.’sü Kübra Kepenek’i Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Kaymakam Kubilay daha sonra, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Metin Aysal, Antrenör Bilel Güzel, Kübra Kepenek’in ailesi ve ara sponsoru Ali Oğuz ile birlikte günün anısına basın mensuplarına poz verdi.

 

Haber / Seyit SÜREN