Kaymakam Kubilay 4 fabrikayı daha ziyaret etti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay fabrika ziyaretlerini sürdürüyor. Kaymakam Kubilay şimdi de Veliköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Özer Metal, Kırmızıgül Kozmetik, Emre Metal ve Elba B

GÜNDEM 13.07.2015 15:14:00 0
Kaymakam Kubilay 4 fabrikayı daha ziyaret etti

Çerkezköy’ün, Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden biri olduğunu dile getiren Kaymakam Metin Kubilay, “İlçemizde üretim yapan sanayi tesislerini yerinde görmek amacı ile çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Son olarak da Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Özer Metal, Kırmızıgül Kozmetik, Emre Metal ve Elba Bant fabrikalarını dolaştık” dedi. Ziyaretlerde Veiköy OSB Müdürü Mustafa Mayadağlı ve Veliköy OSB Müdür Yardımcısı Taner Özmen de Kaymakam Kubilay’a eşlik etti.

 

İLK DURAK ÖZER METAL

 

Ziyaretlerine Özer Metal Sanayi A.Ş. fabrikasından başlayan Kaymakam Metin Kubilay, burada Özer Metal Fabrikası Genel Müdürü Mustafa Özkazanç tarafından karşılandı. Fabrika hakkında kısa bilgi alan Kubilay, daha sonra kuaför kozmetiği alanında faaliyet gösteren Kırmızıgül Kozmetik Fabrikası’nı ziyaret etti. Burada ise Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kırmızıgül tarafından karşılanan Kaymakam Kubilay, fabrika hakkında teknik bilgi alarak üretimi yerinde inceledi.

 

YANAN FABRİKAYA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

 

Ziyaretler kapsamında geçtiğimiz günlerde talihsiz bir şekilde yanan Emre Metal Plastik Geri Dönüşüm Fabrikası’na uğrayan Kaymakam Kubilay, fabrika yetkililerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Burada fabrika ortaklarından Tuncay Kösenli tarafından karşılanan Kubilay, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakam Kubilay son olarak streç ve bant üretiminde faaliyet gösteren Elba Bant Sanayi A.Ş. fabrikasını ziyaret etti. Kubilay burada Elba Bant Yönetim Kurulu Başkanı Mois Kohen ile beraber fabrikayı dolaşarak üretimi yerinde inceledi.

 

Bölgemizde üretim yapan sanayi tesislerini yerinde görmek, sanayicilerin problemlerini yerinde dinlemek, onlara destek olmak için üretim ve istihdama yönelik faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret ettiklerini belirten kaymakam Kubilay, sanayicin ve üretimin her zaman yanında olduklarını söyledi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ