Müezzinoğlu, orucunu partililerle açtı

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından Tekirdağ Turizm Otelcilik'te organize edilen iftar programına Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti Tekirdağ M

GÜNDEM 13.07.2015 15:08:00 0
Müezzinoğlu, orucunu partililerle açtı

AK Partili Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan ve Mustafa Yel iftar sonrası yaptıkları konuşmada Ramazan ayının kardeşlik ve beraberlik iklimine vurgu yaptılar. Seçim sonrası böylesi güzel bir programda bir araya gelen teşkilat mensuplarına teşekkür eden AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ise “Bundan sonraki siyasi süreç ne olursa olsun (koalisyona da seçime de) teşkilatlarımız her zaman hazır olacaktır” dedi.

HÜKÜMET KURMA ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAĞIZ

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da “Ak Parti 2002’den beri yapılan seçimlerde halkın teveccühü ile 10 seçimde 10-0 gibi bir sonuç elde etti. Bütün seçimleri birinci parti olarak kazandı. Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde yürütülecek olan hükümet kurma çalışmalarına başlayacağız. Eğer ülkemizin istikrarını düşünüyorlarsa CHP de MHP de bizimle koşulsuz olarak bayrak ve vatan düşüncesinden hareketle koalisyon hükümetine evet derler” diye konuştu.

MİLLETİMİZE HİZMET İÇİN CANI GÖNÜLDEN ÇALIŞIYORUZ

Müezzinoğlu, “Biz koalisyona da seçime de varız. Teşkilatlarımızın çalışmaları sayesinde Türkiye’nin 81 ilinde de Ak Parti vardır. Bazı partilerin bizim gittiğimiz yerlere gidemediklerini görüyoruz. Bizim hiç kimseden çekincemiz yok. 2002 yılından bu yana milletimize hizmet için canı gönülden çalışıyoruz. Bundan sonra da çalışamaya devam edeceğiz” dedi. Bakan Müezzinoğlu, iftar sonrası partililerle birlikte Rüstempaşa Çay Bahçesine giderek halkla selamlaştı ve bir süre sohbet etti.

Marmara Haber