Gazetecilerle iftarda bir araya geldiler

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi ve Optimed Çorlu Tıp Merkezi, bir otelde verdiği iftar yemeğinde Tekirdağ'daki basın mensupları ile bir araya geldi.

GÜNDEM 12.07.2015 16:17:00 0
Gazetecilerle iftarda bir araya geldiler

Yaklaşan ‘24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışı’ yıl dönümü nedeniyle

 

Özel Optimed Hastanesi’nin verdiği iftar yemeğine, Tekirdağ’da görev yapan bazı basın mensupları ile Optimed Hastanesi Genel Müdürü  Op.Dr.Ayhan Arslan, Optimed Hastanesi Başhekimi Dr. Elif Sözer, Optimed Çorlu Tıp Merkezi Başhekimi Dr. Hüseyin Demir, Optimed Hastanesi Başhemşiresi Sevda Sümbül ile hekim ve çalışanlar katıldı.

 

Çerkezköy ve Çorlu’da görev yapan basın mensuplarıyla 4’üncü kez iftar yemeğinde birlikte olmaktan son derece mutlu olduklarını belirten Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, “Bu yılda siz değerli basın mensuplarıyla birlikte olmaktan Optimed ailesi olarak mutluluk duyuyoruz. Bu yılda 24 Temmuz Basında Sansürün Kaldırılışı yıl dönümü nedeniyle iftarımızda sizlerleyiz. Ramazan Bayramın akabinde kutlayacak olduğumuz Basın Bayramını bu iftar programında sizlerle bir aradayken kutlamak istedik.”dedi.

 

OPTİMED BÖLGEDE YATIRIMLARINA DEVAM EDECEK

 

Bölgede yatırımlara devam edeceklerini belirten Arslan, “Ramazan bayramı akabinde bölgemize kattığımız Çerkezköy 200 yataklı helikopter pistli yeni binamızı halkın kullanımına açmış olacağız. Optimed’in bölgemizde yatırımlara devam edeceğini bilmenizi isterim.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN