Ucuz atlattılar

Kapaklı'da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 araç kullanılamaz hale gelirken, 2 kişi de yaralandı. Kazanın küçük yaralanmalarla atlatılması ise tek teselli oldu.

GÜNDEM 9.07.2015 18:43:00 0
Ucuz atlattılar

Kaza Kapaklı-Çerkezköy yolu Vahit İnce üst geçidi altında meydana geldi. İddiaya göre, Ülker Selvi yönetimindeki 59 TR 601 plakalı otomobil, üst geçit altında işçi almak için park halinde bekleyen 59 S 2428 plakalı servis aracına arkadan çarptı. Bu sırada arkadan gelen Mehmet Çağrı Uzun yönetimindeki 59 TA 071 plakalı araç da 59 TR 601 plakalı otomobile çarptı.

 

HASTANEYE GİTMEK İSTEMEDİLER

 

Kazada 59 TR 601 plakalı otomobil sürücüsü Ülker Selvi ile 59 TA 071 plakalı otomobil sürücüsü Mehmet Çağrı Uzun hafif yaralandı. Yaralılar kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından ayakta tedavi edilirken, durumlarının iyi olduğunu belirterek hastaneye gitmek istemediler.

 

Kaza nedeniyle Kapaklı-Çerkezköy yolunda trafik durma noktasına gelirken, kazada kullanılamaz hale gelen iki araç vatandaşların da yardımıyla itilerek yol kenarına çekildi. Yolda başka bir kazanın olmaması için trafik akışı bir süre polis kontrolünde sağlandı. Araçların olay yerine gelen çekicilerle yoldan kaldırılması ve yolun da itfaiye ekiplerince temizlenmesinin ardından trafik normale döndü. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Marmara Haber