Yol çöktü, vatandaş tedirgin oldu

Çerkezköy'de Güveniş Caddesi üzerinde meydana gelen yol çökmesi, bölge halkını tedirgin etti. TESKİ Çerkezköy Şubesi yetkilileri ise endişelenecek bir durumun olmadığını söyledi.

GÜNDEM 9.07.2015 18:40:00 0
Yol çöktü, vatandaş tedirgin oldu

Önceki gün saat akşam saatlerinde Güveniş Caddesi’nde İmar Sitesi önündeki yolda çökme yaşandı. Aniden meydana gelen çökme nedeniyle vatandaşlar panik yaşadı.

TESKİ Çerkezköy Şubesi yetkilileri, çökmenin son zamanlardaki yağmur yağışı nedeniyle olduğunu belirterek, “Son zamanlarda ilçemizde meydana gelen aşırı yağışlar nedeniyle, bölgeden geçen yağmursuyu baksındaki su yoğunluğu da artış gösterdi. Bu yoğunluk, zamanla yağmursuyu baksını ve yolun malzemesini aşındırdı. Alt taraftan aşınan yolda çöktü” ifadelerini kullandı.

YOL ONARILDI

TESKİ Çerkezköy Şubesi ekipleri saatler süren çalışmaların ardından yağmursuyu baksındaki sızıntı noktasını tespit etti. Ekipler daha sonra yağmursuyu baksındaki onarım çalışmasını tamamlayıp, yolu onardı. Çökmeden dolayı Güveniş Caddesi’nde meydana gelen trafik aksaklığı da dün akşam saatlerinde yeniden normale döndü.

Haber / Ahmet KARDEŞ