Bayramlık kıyafetlerini aldılar

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin Ramazan ayı öncesi başlattığı 'Sende Bir Çocuk Giydir' kampanyası 8 Temmuz günü sonlandırdı. Kampanyaya 31 hayırsever destek verdi ve hayırseverleri

GÜNDEM 9.07.2015 18:26:00 0
Bayramlık kıyafetlerini aldılar

Kıyafet alımı için uygun fiyat veren Vize isimli giyim mağazasına çocuklar, aileleri ve Kent Konseyi Kadın MEclisi Üyeleri ile birlikte geldi ve baştan sona giydirildi.

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, kampanyanın bir aylık çalışmanın ürünü olduğunu belirterek, “Çerkezköy Kent Konseyi ve Kadın Meclisimizin birlikte hazırlamış olduğu bu proje bir aylık çalışmanın bir ürünüdür. Çerkezköy’de 81 ilden gelen vatandaşlarımız bulunuyor. Burası mini bir İstanbul. Ramazan ayı yardımlaşma ve sevindirme ayıdır. Bu nedenle Kent Konseyi Kadın Meclisimiz Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarını sevindirmek ve onlara iki bayram coşkusu yaşatmak için ‘Bir Çocuk Sende Giydir projesi kapsamında 165 çocuğumuza ulaştık.”dedi.

 

YARDIM BEKLEYEN ÇOCUKLARIMIZ HALA VAR

 

Karagöz, konuşmasını şöyle sürdürdü, “Bu kampanyamıza sahip çıkarak katkı veren hayırseverlerimizi reklam yapmıyoruz. Her biri çok değerli ve insanlarımıza örnek teşkil edeceğine inanıyor ve bundan sonraki kampanyalarda daha çok hayırseverin katkı sağlayacağını umuyoruz. Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi projesi kapsamında kampanyamıza destek veren hayırseverlerimize çok teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyoruz. Bu kampanya 8 Temmuz 2015 tarihi itibarinde son buldu. Ancak yardım bekleyen çocuklarımız hala var. Bu nedenle yardım yapmak isteyenler olursa Kent Konseyimize başvurabilir.”dedi.

 

ÖNÜMÜZDEKİ RAMAZAN AYINDA SLOGANIMIZ “GİYDİRİLMEYEN ÇOCUK KALMASIN”

 

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Kollar Meclisi  Başkanı Funda Serfice ise, “Kampanyaya katılan ve katkı sağlayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.Bu mübarek günlerde çocukları sevindirmek çok önemli  ve güzel bir duygu.Bu bağlamda bir sonraki ramazandaki sloganımızı “Giydirilmeyen Çocuk Kalmasın” olarak belirledik.Bunun için çalışmalara şimdiden başlayacağız.”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN