Kömürköylüler iftarda buluştu

Kırklareli'nin Vize İlçesi'nde Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geleneksel iftarı bu yıl köy girişindeki alanda verdi.

GÜNDEM 8.07.2015 17:13:00 0
Kömürköylüler iftarda buluştu

İftar sofrasına Vize Kaymakamı Barbaros Akbulak,Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı,CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan,Kırklareli eski Milletvekili Turgut Dibek, Kırklareli İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Çağlayan, Kömürköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seyfi Özgerçek ve dernek yönetim kurulu üyeleri,siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile köy halkı katıldı.

 

İFTARIMIZIN YOĞUN İLGİ GÖRMESİ BİZLERİ MUTLU ETTİ

 

Kömürköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seyfi Özgerçek, iftar programında yaptığı konuşmada,katılımın yoğun olmasından mutluluk duyduklarını belirterek, “Kömürköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak geleneksel olarak her yıl sürdürdüğümüz bu iftar programımızın bu yılda yoğun ilgi görmesinden son derece mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum.Dernek olarak amacımız böyle günlerde de bir arada birlik ve beraberlik içinde olmak. Bu yılki iftarımızı doğup büyüdüğümüz Kömürköy’de verdik ve dışarıdan gelen köylülerimiz ile köyde yaşayan vatandaşlarımızın  kaynaşmasını ve dayanışmasını sağlamak açısından çok güzel bir etkinlik oldu. Bizler başka yerlerde yaşamlarımızı sürdürmüş olsak bile hiçbir zaman ana baba ocağımızı unutmadık ve unutmayacağız. Dernek olarak Kömürköylüleri bulunduğumuz yerlerde de bir çatı altında toplayarak bir birimize destek oluyor yardımlaşıyoruz.”dedi.

Haber Merkezi