15 Temmuz son gün

S.S. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nafis Ünal, kooperatif ortaklarının rekolte beyannamesi verme süresinin 15 Temmuz günü mesai bitimi sona ereceÄ

GÜNDEM 7.07.2015 17:59:00 0
15 Temmuz son gün

Başkan Nafis Ünal, şunları söyledi: “Her yıl olduğu gibi bu yılda ortaklarımızın rekolte beyannamesi verme süresi 15 Temmuz’da son buluyor. Buna göre rekolte beyannamesi vermeyen ortaklarımız 15 Temmuz mesai  saati bitimine kadar kooperatife müracaat ederek rekolte beyannamelerini vermeleri gerekmektedir. 15 Temmuz’dan sonra rekolte beyannamesi alınmayacaktır.”

 

BU YIL REKOLTENİN ÖNCEKİ YILLA GÖRE FAZLA OLMASINI BEKLİYORUZ

 

Başkan Ünal, bu yıl ayçiçeği rekoltesinin önceki yıla göre biraz daha fazla olmasını beklediklerini ve tüm üreticilerinde bu beklenti içerisinde olduğunu söyledi. Başkan Nafis Ünal, “Biz üreticiler olarak her yıl rekolte beklentisi içinde umutlu oluyoruz. Ancak bizim bu beklentilerimiz olmuyor oda hava koşullarından kaynaklanıyor olmasından. Eğer bu yıl beklentilerimiz umduğumuz şekilde gerçekleşirse rekoltemiz önceki yıla oranla fazla olacaktır.”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN