Yeni müdürlere hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, kısa bir süre önce Çerkezköy'e atanan Çerkezköy Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü İshak Marangoz ile Çerkezköy İŞKUR Merkezi Müdürü İlhan Kü

GÜNDEM 3.07.2015 17:23:00 0
Yeni müdürlere hayırlı olsun ziyareti

SGK İlçe Müdürü Marangoz, Kaymakam Kubilay’ı hizmet binası önünde karşıladı. Kubilay, kurumu gezdi ve çalışanlarla sohbet etti ve işlem için bekleyen vatandaşların işlemlerle ilgili bir şikayeti olup olmadığını sordu. Vatandaşlar, bir şikayetlerinin olmadığı söyledi.

 

Çerkezköy’ün Türkiye’nin çok önemli üretim ve istihdam merkezlerinden bir tanesi olduğunu belirten Kubilay, “İlçemizdeki Organize Sanayi Bölgelerinde yüzlerce fabrika, 10 binlerce çalışanımız mevcuttur. İlçemiz önemli bir sanayi merkezi olmasının yanı sıra aynı zamanda önemli bir ticaret merkezidir. Bu özelliklere sahip olan Çerkezköy’ümüzün girişimci kent olmasını istiyor ve her türlü girişimciliği desteklediğimizi belirtmek istiyorum.” dedi.

 

İŞKUR’U ZİYARET ETTİ

 

İŞKUR ziyaretinde de Kaymakam Kubilay, görevli memurlarla sohbet etti ve Çerkezköy İŞKUR Merkezi Müdürü İlhan Kütük’ten çalışmalar hakkında bilgi aldı. SGK ve İŞKUR’ un girişimcilik ve istihdam konularında önemli fonksiyon ve görevlere sahip olduklarını belirten Kaymakam Kubilay, “İhtiyaç duyulan yerlerde eleman ihtiyacının karşılanması, elemanların eğitilmesi, işçi ve işvereni bir araya getirmesi, engelli vatandaşlarımızın istihdamının sağlanması, İş güvenliği ve çalışma sorunları konularında İŞKUR ve SGK önemli görevler ifa etmektedirler.” dedi.

 

Haber/Ahmet KILAVUZ