Çerkezköy OSB'den geniş katılımlı iftar

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, düzenlediği iftar programında Çerkezköy ve Kapaklı ilçe protokolünü, sanayicileri, kamu kurumu ve kuruluşlarının temsilcileri ile sivil toplum kurul

GÜNDEM 30.06.2015 17:34:00 0
Çerkezköy OSB

Parıltım Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan,Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Çerkezköy TSO Meclis üyeleri, , kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, sanayiciler, muhtarlar ve 600’den fazla davetli katıldı.

 

HERKESİ BİR ARADA GÖRDÜĞÜM İÇİN ÇOK GURURLUYUM

 

İftar programına ev sahipliği yapan Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, davetlerini kırmayıp iftara katılan herkese teşekkür etti. Sözdinler, “Katılımınızla bizleri onurlandırdınız. Bugün burada herkesi bir arada gördüğüm için çok gururluyum. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandı. Sözdinler’in konuşmasının ardından davetliler hep birlikte tasavvuf müziği eşliğinde iftar yaptı. İftarın ardından Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna tarafından yemek ve şükür duası okundu. İftar öncesi misafirlerini kapıda karşılayan Sözdinler, iftarın ardından davetlileri kapıya kadar uğurlamayı da ihmal etmedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ