Asbaş yeniden başkan

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinin efsane spor kulüplerinden Doğanspor'un geçen hafta yapılması gereken olağan üstü kongresi, çoğunluk sağlanamadığı için yapılamamıştı.

SPOR 29.06.2015 19:00:00 0
Asbaş yeniden başkan

Önceki gün Barbaros Caddesi’ndeki külüp binasında 14.00-16.00 saatleri arasında çoğunluk aranmaksızın yapılan olağanüstü gelen kurulda Kazım Asbaş güven tazeledi.

DİVAN OLUŞTURULDU

Kongre Divan Heyeti’nin oluşturulması ile başladı. Divan Başkanlığına Mehmet Durmuş seçilirken, katip üyeliklere ise Sezai Şenol ve Sabri Asbaş seçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını Başkan Kazım Asbaş yaptı. Bugüne kadar Doğanspor’un başarısına katkı ve destek sağlayanlara teşekkür eden Asbaş, kulübün çok daha iyi yerlere geleceğine inandığını söyledi.

BAŞKA ADAY VARSA HEMEN ÇIKSIN

Çerkezköy Doğanspor’un yeniden canlandırılması ve eski görkemli günlerine dönmesi için bir araya geldklerini belirten Asbaş, “Kısa zamanda kulüp için gerekli oluşumu sağladık. Efsane takımımız Doğanspor’un yeniden yaşama geçirilmesinde bizlere destek olan ve katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Benden başka başkanlığa aday olacak arkadaşımız varsa hemen yönetimini hazırlasın ve çıksın” dedi.

HER YIL BİR ÜST LİG

Amaçlarının Çerkezköy Doğanspor’un salon sporlarında da yer almasını sağlamak olduğunu söyleyen Asbaş, “İnşallah bu yıl çıktığımız 1. Amatör Lig’de de başarılı olur ve bir üst lige çıkarız. Hedefimiz her yıl bir üst lige yükselmek” diye konuştu.

YÖNETİM 15 ASİL 15 YEDEK OLARAK BELİRLENDi

Kazım Asbaş’ın konuşmasının ardından yönetimin 15 kişiye çıkarılması konulu gündem maddesi görüşüldü. Yönetimin 15’e yükseltilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Gelir gider hesapları görüşülerek karara bağlandıktan sonra tahmini bütçe görüşüldü. Tahmini bütçe 50 bin TL olarak belirlendi. Asbaş, “Tahmini bütçemiz ne kadar gerçekleşir bilemiyoruz. Eğer yetmez ise bu konuda bir genel kurul yaparak meblayı yükseltebiliriz” dedi. Tahmini bütçede oy birliğiyle karara bağlandı.

KAZIM ASBAŞ YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

Toplantının son gündem maddesinde ise seçime geçildi. Tek aday ve tek liste ile gidilen seçim açık oy ile yapıldı. Kongreye 155 kayıtlı üyeden 80’i katıldı. Kongreye katılan tüm üyelerin oylarını alan Kazım Asbaş yeniden başkanlığa seçildi. Kazım Asbaş Başkanlığındaki Yönetim Kurulu’na ise Aydın Darcan, Aykut Akar, Aktaş Gürel, Ardal Aras, Erhan Kaşarcı, Ercan Çorbacı, Gültekin Çoban, İsmail Aran, Mehmet Hızlı, Mehmet Toz, Murat Akay, Nevzat Kumru, Sabri Asbaş ve Süleyman Ak yer aldı. Denetleme Kurulu’na ise Orçun Yaman, Ender Esen ve Gülşah Albay seçildi.

Haber / Seyit SÜREN