Gol yağmuru

Tekirdağ U 11 Mini Minik Şenliği C Grubu'nda mücadele eden Sitespor U 11 Futbol Takımı, 2014-2015 sezonunun son haftasında karşılaştığı Çukuryurtspor U 11 Futbol Takımı'nı gole boğdu.

SPOR 28.06.2015 16:30:00 0
Gol yağmuru

İŞTE KADROLAR

Kapaklı Futbol Sahası’nda oynan karşılaşmaya Sitespor U 11 Futbol Takımı Doğukan Alyar, Egehan Çelik, Taha Çolak, Ersin Yılmaz, Ceyhun Aysel, Eren Yaprak, Tugay Güner ve Emirhan Bilgiç kadrosuyla başlarken, konuk ekip Çukuryurtspor U 11 Futbol Takımı ise Fatih Bakar, Furkan Bulut, Ali Bütün, Ata Kenar, Alpay Özgül, Serkut Tuncel, Enis Kayra Bayram ve Arda Baydar kadrosu ile sahaya çıktı.   

13-0 KAZANDI

Maçın başından sonuna kadar rakibi karşısında üstün bir futbol ortaya koyan Sitespor U 11 Futbol Takımı adeta tek kale oynadı. Sitespor U 11 Futbol Takımı karşılaşmayı Eren Yaprak (2), Tugay Güner (3), Ersin Yılmaz (2), Emirhan Bilgiç (2), Toprak Öztürk (3) ve Muhammet Ali (1)’nin golleriyle 13-0 gibi farklı bir skorla kazanmasını bildi. 

MAÇ BAŞINA 7,4 GOL

Sitespor bu sonuçla puanını 21’e yükseltti. Çıktığı 7 maçı da kazanmasını bilen Sitespor U 11 Futbol Takımı bu karşılaşmalarda kalesinde sadece 2 gol görürken, rakip filelere ise toplam 52 gol kaydetti. . Sitespor U 11 Futbol Takımı maç başına 7,4 gol ortalamasıyla oynadı.

ŞAMPİYONLUĞU ROMAN HAVASIYLA KUTLADI

Maç sonunda büyük bir coşkuyla şampiyonluğu kutlayan Sitespor U 11 Futbol Takımı’nda Burak Korkmaz, şampiyonluk kupası etrafında oynadığı roman havası ile tüm ilgiyi üstünde topladı. Takım arkadaşları ve minik sporcuların aileleri, küçük Burak’a alkış tutarak eşlik etti. Minik sporculara şampiyonluk madalyalarını Kulüp Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ile PTT 1. Lig’de mücadele eden Denizlispor’da forma giyen Çerkezköylü Erçağ Evirgen tarafından takdim edildi. 

Haber / Ahmet KARDEŞ