İkinci iftar Kızılpınar'da verildi

Çerkezköy Belediyesi'nin ikinci mahalle iftarı Kızılpınar'da yapıldı. Hava muhalefeti nedeniyle mahalle içi yerine iftar yemeği Kızılpınar Kültür Merkezi'nde verildi. İftara Belediye Ba

GÜNDEM 26.06.2015 16:27:00 0
İkinci iftar Kızılpınar

Ramazan ayı boyunca her mahallede kurulacak olan iftar sofraları ile halkla birlikte olmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, "İlk mahalle iftarımızı Yıldırım Beyazıt Mahallemizde düzenlemiştik. İkincisin de Kızılpınarlı hemşerilerimiz ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadık. İftarımıza vatandaşlarımızın katılması, gönüllerin bir olması bizleri son derece mutlu etti” dedi. 

 

Çerkezköy Belediyesi’nin üçüncü iftarı Pazar günü Fatih Mahallesindeki Çerkezköy Adliyesi arkasında düzenlenecek. Diğer iftar günleri ise şöyle: 29 Haziran Pazartesi İstasyon Mahallesi’nde İstasyon Camii ve Mimar Sinan Camii önlerinde iki ayrı noktada, 1 Temmuz Çarşamba günü Fevzipaşa Mahallesi’nde bulunan Fevzipaşa İlkokulu bahçesinde, 6 Temmuz Pazartesi günü Bağlık Mahallesi’nde Bağlık Muhtarlığı karşısı ve Pazar Yeri olmak üzere iki ayrı noktada, 9 Temmuz Perşembe günü Veliköy’de Eski Camii arkasında bulunan alanda, 12 Temmuz Pazar günü Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’nda, 13 Temmuz Pazartesi günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan Hacı Fahri Zümbül Camii önünde verilecek. Çerkezköy Belediyesi’nin sokak iftarları 15 Temmuz Çarşamba günü Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan Uğur dershanesi önünde verilecek iftar ile sona erecek.

Seyit SÜREN