Başkanlar toplandı

Tekirdağ Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları kenteki sıkıntıların çözümü için bir araya geldi.

GÜNDEM 26.06.2015 15:41:00 0
Başkanlar toplandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı meclis salonunda düzenlenen Belediye Başkanları toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya, Genel Sekreter Oral Karakaya’nın yanısıra Genel Sekreter Yardımcıları Fatih Ünsal, Mehmet Zeki Gürcün ve Prof. Dr. Tamer Dodurka ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Daire Başkanları ve Belediye Başkan Yardımcıları katıldılar.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir’e bağlı ilçelerin son durumlarını gözlemlemek ve başlıca önemli konularda fikir paylaşımı yapmak adına toplandıklarını söyledi.

Toplantıda hazır bulunan ilçe belediye başkanları kendi bölgelerine bağlı taleplerini Başkan Albayrak’a ilettiler.

KOORDİNELİ ÇALIŞMA

Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyelerin içinde bulundukları bazı sıkıntılara çözüm getirmek adına belediyeler ile birlikte koordineli şekilde hareket etmeleri gerektiğini vurguladı.

Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka da belediyelerin başlıca ortak sorunlarından olan sokak hayvanları konusunda Başkan Albayrak ve Belediye Başkanlarına brifing verdi.

Marmara Haber