İftar yemeğini kendi elleriyle dağıttı

Çerkezköy Belediyesi bu yılki ilk iftar sofrasını Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde kurdu. Yüzlerce vatandaşın birlikte oruç açtığı iftar yemeklerini ise Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap

GÜNDEM 23.06.2015 17:32:00 0
İftar yemeğini kendi elleriyle dağıttı

Çerkezköy Belediyesi’nin geçen yıl başlattığı ve geleneksel hale getirdiği mahalle iftarlarının ilki bu yıl Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde verildi. Bahçeli Camii önünde verilen iftar yemeğine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör ve Atilla Can, Belediye Meclis Üyeleri Nihat Mıstık, Binali Etyemez, Ali Dede ve Uğur Erem ile Çerkezköy Belediyesi birim amirleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

İFTARIMIZI VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE AÇACAĞIZ

İftar öncesi vatandaşlara kendi elleri ile yemek dağıtan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı boyunca her mahallemizde iftar sofraları kuracağız. İftarımızı vatandaşlarımızla birlikte açacağız. Bu kapsamda ilk iftar soframızı da Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bulunan Bahçeli Cami önüne kurduk. Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinleri ile birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.

KIZILPINAR’DA 2 FARKLI İFTAR SOFRASI KURULACAK

Çerkezköy Belediyesi Ramazan Ayı dolayısıyla gerçekleştirilen mahalle iftarları kapsamında ikinci iftar sofrasını ise Perşembe günü Kızılpınar’da kuracak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kızılpınar Mahallesi’ndeki iftar soframız iki farklı noktada kuracağız. Kızılpınar’daki iftar sofralarımızdan biri 125. Yıl Ortaokulu bahçesine, diğeri ise Recai Kutan Parkı’na kurulacak. Böylelikle Kızılpınar Mahallemizde aynı anda çok daha fazla vatandaşımızla birlikte oruç açacağız” diye konuştu.

MAHALLE İFTARLARI ŞU ŞEKİLDE DEVAM EDECEK

Çerkezköy Belediyesi’nin 3’üncü mahalle iftar sofrası 28 Haziran Pazar günü Fatih Mahallesi’nde Çerkezköy Adliyesi arkasındaki otopark alanında kurulacak. 4’üncü iftar sofrası 29 Haziran Pazartesi günü İstasyon Mahallesi’nde İstasyon Camii ve Mimar Sinan Camii önlerinde iki farklı noktada kurulacak. 5’inci iftar sofrası 1 Temmuz Çarşamba günü Fevzipaşa Mahallesi’nde bulunan Fevzipaşa İlkokulu bahçesinde; 6’ncı iftar sofrası ise 6 Temmuz Pazartesi günü Bağlık Mahallesi’nde Bağlık Muhtarlığı karşısı ve Pazar Yeri olmak üzere iki ayrı noktada kurulacak. 7’nci iftar sofrası 9 Temmuz Perşembe günü Veliköy’de Eski Camii arkasında bulunan alanda, 8’inci iftar sofrası ise 12 Temmuz Pazar günü Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’nda kurulacak. 9’uncu iftar sofrası 13 Temmuz Pazartesi günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan Hacı Fahri Zümbül Camii önünde 10’uncu ve son iftar sofrası ise 15 Temmuz Çarşamba günü Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde bulunan Uğur Dershanesi önünde kurulacak.

Haber / Ahmet KARDEŞ