Çerkezköy Halk Kütüphanesi yeni yerine taşınıyor

Çerkezköy Halk Kütüphanesi'nin yeni yerine taşınma çalışmaları başladı. Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu'nun (Çemyo) Veliköy'deki yeni binasına taşınma

GÜNDEM 23.06.2015 17:28:00 0
Çerkezköy Halk  Kütüphanesi yeni yerine taşınıyor

Halk Eğitim Merkezi ve Rehberlik Arşatırma Merkezi kendilerine ait katlara yerleşmeleri sağlandı.

 

Çerkezköy Kaymakamı  Metin Kubilay’ın Kültür Bakanlığı ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü nezdinde yürüttüğü girişimler sonucunda Kütüphane oluşturulması çalışmaları da devam ediyor. Kısa süre önce Kültür Bakanlığından bir heyet gelerek projelendirme çalışmalarına başladı.

 

AYNI BİNADA OLMALARI AVANTAJ

 

Kaymakam Kubilay’ın  talimatı doğrultusunda ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’ın koordinesinde taşınma işlemleri başladı.  Çalışmaları yakından takip etmek için incelemlerde bulunan Kaymakam Metin Kubilay,  “Kütüphanemizin yeni yerine taşınması bizim için çok önemli. Çalışmaları bizzat yakından takip ediyorum. Kütüphanenin taşınması ile vatandaşlarımız fiziki şartları düzgün, ferah bir ortamda kitap okuma fırsatı bulacak. Ayrıca Kütüphanenin Halk Eğitim Merkezi ile aynı binada olmasının verdiği avantaj ile velilerimizin çocuklarını kütüphaneye getirirken aynı zamanda bir kursa yazılma fırsatı da olacak. Kütüphanemizin iş ve işlemlerinin bir an önce tamalanıp faaliyete girmesini umuyor emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Haber/Ahmet KILAVUZ