İkinci mezunlarını verdi

Süleymanpaşa Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı 2014-2015 eğitim ve öğretim dönemini muhteşem bir törenle sonlandırdı ve ikinci mezunlarını verdi.

GÜNDEM 22.06.2015 17:33:00 0
İkinci mezunlarını verdi

Amfi tiyatroda gerçekleştirilen mezuniyet programına Süleymanpaşa Belediye Başkanvekili Berkay Çakır, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri Deniz Taner, Filiz Çelik, Edibe Akçakaya, Alpay Kutal, konservatuar öğretmenleri, öğrencileri,  öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

MUTLULUK VERİCİ

 

Yetenekleri olan öğrencilerinin kendilerini geliştirdikleri sürece şahit olmak ve mezun olduklarını görmenin mutluluk verici olduğunu belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanvekili Berkay Çakır, “Öğrencilerimize destek verdiğimiz için Süleymanpaşa Belediyesi olarak gururluyuz. Kendilerine sanat hayatında başarılar diliyorum” dedi.

 

GÖSTERİ YAPTILAR

 

Hem mezuniyet töreni hem de yılsonu gösterisi olarak hazırlanan programda Halkoyunları 1.Sınıf öğrencileri, “Ela Ela Dans Grubu ” bale öğrencileri, bağlama öğrencileri olan “Deyişler Grubu”, “Def Dansı”, “Trabzon Bıçak Dansı”, “Türk Sanat Müziği Topluluğu”, “Halkoyunları Gösteri Grubu” sahne alarak izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Müzik, tiyatro, dans, müzik teknolojileri gibi çeşitli dallarda mezun olan 33 öğrenciye sertifikalarını Süleymanpaşa Belediye Başkanvekili Berkay Çakır, Meclis üyeleri ve öğretmenler verirken kep atma seremonisi ile gece sona erdi.

Marmara Haber