Kamil Koç, Çerkezköy, Çorlu ve Kapaklı'dan seferlerine başladı

1926 yılından bu yana Türkiye'nin dört bir yanına yolcu taşıyan ve kuruluş tarihinde benimsediği müşteri memnuniyeti ve rahatlığını prensip edinen Kamil Koç Turizm şirketi Çerkezköy'd

GÜNDEM 22.06.2015 17:32:00 0
Kamil Koç, Çerkezköy, Çorlu ve Kapaklı

Kamil Koç’un Çerkezköy Yetkilisi Necdet Çalışkan, Kamil Koç Seyahat ve Turizm şirketinin bir ay önce Çerkezköy, Kapaklı ve Çorlu’da hizmete başladığını belirterek, “Trakya bölgemizde özellikle Çerkezköy, Çorlu ve Kapaklı ilçelerimizde son yıllarda hızlı bir nüfus artışını gözlemleyen Kamil Koç firmamızın yetkilileri, Kamil Koç’un hizmetlerinden  bu ilçelerinde faydalanmasını düşünerek Trakya bölgemizde hizmete başlamıştır. Ülkemizin önemli bir sanayi kendi olan Çerkezköy başta olmak üzere Kapaklı ve Çorlu ilçelerimizde 81 ilden gelen vatandaşlarında ikamet etmiş olması da Kamil Koç firmamızı hizmet ağını daha da genişletmesine vesile oldu. Bir ay önce Çerkezköy’de hizmete giren Kamil Koç, Kapaklı, Çerkezköy ve Çorlu  üzerinden yurdun her yanına yolcu taşımacılığına başladı. Hizmette kusur yapmayan Kamil Koç her gün muntazam olarak yurdun her yerine 15 sefer yapmaktadır.Şimdilik İstanbul seferleri de ve diğer yurt içi seferlerimiz Kapaklı,Çerkezköy ve Çorlu üzerinden yapılıyor.İleriki zamanlarda yolcu kapasitemiz arttığında yani İstanbul’a  gidecek araçın doluya yakın bir yolcu kapasitesine kavuştuğunda direkt olarak Çerkezköy İstanbul olarak ta seferlerimiz olacak.”dedi.

 

 2+1 OTOBÜSLERİMİZ DE VAR

 

Necdet Çalışkan, her gün gelişerek büyüyen ve hızla nüfusu artan bir sanayi kenti olan Çerkezköy’de ulusal nitelikli belli başlı otobüs firmaları gelerek hizmet vermeye başladı. Bu da Çerkezköy’ün artık bir gelişmiş bir kent olduğunun göstergesidir. İşte Kamil Koç’ta bu firmaların en önemlilerinden biridir. Kamil Koç, hizmete girdiği 1926 yılından bu yana müşteri memnuniyeti, kalitesi ve güvenilirliği konusundaki prensibinden taviz vermeyen firmalarımızdandır. Bu firmamız gibi ülkemizde belli başlı firmaların dışında bu şekilde hizmet veren yoktur. Kamil Koç otobüsleri son derece konforlu ve oldukça rahattır. Ayrıca 2+1 otobüslerimizde mevcuttur. Kamil Koç firmamız bünyesinde ünlü ve önemli otobüs markaları yer alıyor. Kamil Koç konforuyla seyahat etmek uçak keyfinde seyahat etmeğe eş değerdir.” İfadelerini kullandı.

 

UZUN YOLLARA ÇERKEZKÖY’DEN BİLET KESİYORUZ

 

Çalışkan, Kamil Koç firmasına uzun yollar için Çerkezköy’den de bilet kestiklerini belirterek, “Kamil Koç’la uzun yol yolculuğu yapmak isteyen yada bu firmamızın konforundan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız yurdun neresine gidecekler ise uzun yol biletlerini Çerkezköy’deki yazıhanemizden rahatlıkla temin edebilirler.uzun yol biletlerini de Çerkezköy’den kesiyoruz.” dedi.

 

TÜM YOLCULARIMIZI SİGORTALIYORUZ

 

Her yolcu için bilet alırken zorunlu yolcu sigortasının yanı sıra kişisel sigorta da yapıldığına dikkat çeken Çalışkan, “Kamil Koç yolculara çok önem vermektedir. Başlarına gelebilecek herhangi bir kaza sonrasında hiçbir kimse mağdur olmaması için yasalar kapsamında yolcu taşımacılığında yolcuların can ve mal güvenliğini ön planda tutarak gerekli sigortaları yolcularımız bilet alırken yapılıyor. Örneğin bir yolcu Antalya’ya mı seyahat edecek bilet alırken TC. numarası, ismi ve soy ismi yazılıyor tüm sigorta işlemleri yapılıyor ve öyle bilet kesilerek kendisine veriliyor. Kamil Koç’un tüm seyahatlerinde yolcular nereye giderse gitsin mutlaka sigortalanmaktadır. Ayrıca bir vatandaş Ankara’ya gidecek ise 5 numaralı koltuğa bilet kestirdi. Bir süre sonrada 8 numaralı koltuk boşaldı ve oraya geçmek istedi. Buna kesinlikle izin yok. Nedeni ise çünkü yolcu gideceği yere eğer 5 nolu koltuğa bilet aldı ise ola ki bir kaza anında kendisi başka koltukta ise bir yerine bir şey olmuş olsa bir hak iddia edemez. Ama koltuğunda ise sigortadan yararlanır. Kısaca bir kişi gideceği yere kadar hangi koltuğa bilet aldıysa aracın diğer koltukları boşta olsa bile oralara oturma gibi bir durumu söz konusu değil ve  yalnızca kendi koltuğunda seyahat etmek zorundadır. Bu da yolcunun kendi iyiliği ve güvenliği acısındandır.

 

Haber/Seyit SÜREN