Gürkan'dan babalar günü sürprizi

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Babalar Günü'nde Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek onlara sürpriz yaptı. Gürkan, yaşlılarla birlikte Roman havası da oynadı.

GÜNDEM 22.06.2015 17:30:00 0
Gürkan

Edirne Belediye Başkanlığı’nca Babalar Günü’nde Huzurevi’nde eğlence programı düzenlendi. Programa, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu da katıldı. Huzurevi sakinleri ile birlikte Babalar Günü’nü kutlayan Başkan Recep Gürkan, hediyeler verdiği yaşlılarla tek tek sohbet etti.

EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ

Hayatın anlamını ve tüm güzellikleri öğreten babaların, babalar günün kutlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Bu anlamlı günde Huzurevi’nde kalan babalarımızın yanında yer almak istedik. Babalar bizim en değerli varlıklarımız. Bizi hayata hazırlamakta, babalarımızın katkısı çok büyük. Baba, cesaretin ve dürüstlüğün sembolüdür. Ailenin temel direği olan baba, evlat için ise sırtını dayadığı bir dağdır. Babaların istediği tek şey evlatlarına iyi bir gelecek hazırlamak, onları vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirmektir” dedi.

Babalar Günü nedeniyle düzenlenen eğlencede, Sabri Çengel’in şarkılarıyla eğlenen Huzurevi sakinleri, Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür etti.

Marmara Haber