Albayrak: Tekirdağspor hepimizin

Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mustafa Aydoğdu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

GÜNDEM 19.06.2015 17:15:00 0
Albayrak: Tekirdağspor hepimizin

Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mustafa Aydoğdu yapılan çalışmalar ile ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı bilgilendirdi. Bu sezon 3. Lig’de mücadele edecek olan Tekirdasğpor’un başarısı için tüm Tekirdağlıların birlik olması gerektiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağspor’un çok daha yukarılara çıkabilmesi için tüm Tekirdağ halkının birlik ve beraberlik içerisinde destek vermesi gerekiyor” diye konuştu.

DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Tekirdağspor’un yalnız Süleymanpaşa’nın değil tüm Tekirdağ’ın takımı olduğuna dikkat çeken Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Hepimiz Tekirdağspor’a sahip çıkmalıyız. Tekirdağspor’un başarısı için üzerimize düşen görevi yapmalıyız” açıklamalarında bulundu. Albayrak her zaman olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya verdikleri destekleri sürdüreceklerini kaydetti.

Marmara Haber