Mazbatalarını aldılar

7 Haziran Genel Seçimlerinde Tekirdağ Milletvekili seçilen AK Parti, CHP ve MHP'li milletvekilleri 25'nci dönem mazbatalarını aldılar ve TBMM'de kayıtlarını yaptırdılar.

GÜNDEM 18.06.2015 18:22:00 0
Mazbatalarını aldılar

Yurt dışı oy dağılımlarının dağıtılması nedeniyle geciken mazbata alım programları gerçekleşti. Önce MHP’li Bülent Belen, ardından ise CHP’li Faik Öztrak, Candan Yüceer ve Emre Köprülü, son olarak da AK Partili Mustafa Yel ile Ayşe Doğan Tekirdağ Adliyesi’ndeki İl Seçim Kurulu’na gelerek mazbatalarını aldılar.   

ÖNCELİK TEKİRDAĞ SORUNLARI

TBMM’deki yemin töreninin ardından hükümetin kurulması,  Tekirdağ ve ülke için çalışacaklarını belirten MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, ''El birliği ile birlikte öncelik Tekirdağ'ın sorunları ondan sonra ülke sorunları 4 yıllık bir tecrübemiz var bunu da kullanarak çalışacağız. '' dedi.

İRADEYE HER ZAMAN SAYGILIYIZ

Mazbatasını aldıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, “Biz milletimizin iradesine her zaman olduğu gibi saygılıyız. Bu konuda daha nasıl bu millet bizi tek başımıza iktidara getirdiyse bu sefer de verdiği oylarla bir koalisyon hükümetinin kurulmasını arzuladığını gösterdi. Bu bakımdan biz parti olarak sorumluluktan hiçbir şekilde kaçmadık. Bundan sonra da kaçmayacağız.”dedi.

KAYITLARINI YAPTIRDILAR

CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Candan Yüceer ve Emrel Köprülü ile MHP’li Bülent Belen TBMM’ye giderek kayıtlarını yaptırdılar.

BİRBİRLERİNE TAKTILAR

AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ile Ayşe Doğan,  dün sabah TBMM’ye giderek kayıtlarını yaptırdılar. Kayıtın ardından Yel ve Doğan birbirlerinin yakalarına TBMM rozetini taktılar. 

Marmara Haber