Festival sona erdi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 51'incisi düzenlenen Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali, Model Grubu'nun verdiği konserle sona erdi. Son gece konseri için yaklaşık 10 bin kişi sahil dolgu a

GÜNDEM 16.06.2015 18:18:00 0
Festival sona erdi

Festivalin 5 gün olmasında en az 3 aylık bir emek olduğunu belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Bütün emekçilerini birer birer alınlarından öpüyorum. Geçekten en ufak bir hata olmasın diye çok çalıştılar. Festivalimize Kibariye ile başladık. Mabel Matiz’le devam ettik. Her iki konserde inanılmaz kalabalıktı. Bugün Model konserinde de kalabalığı görüyorsunuz.” dedi.

  Eşkinat, sözlerini şöyle sürdürdü, “Festival boyunca yerel gruplarda da diğer yaptığımız faaliyetlerde de inanılmaz bir destek vardı. Süleymanpaşa bu desteği verdiği müddetçe biz burada her şeyi yaparız. Biz inandık. Biz burada değişime inandık. Bu insanlarla beraber ben bu şehri değiştireceğim. Bu şehir değişecek. Şimdi festivalden sonra sinemalarımız başlıyor. Açık hava sinemalarımız. Bizi izlemeye devam etsinler. Biraz yorulacaklar ama gayret etsinler” diyerek sözlerini noktaladı.