Karakaş ve Erkul ailelerinin torun mürüvveti

Çerkezköy'ün sevilen simalarından biri olan ve yaptığı atletliğin yanı sıra emekli PTT memuru olan ve Kemal Sunal'ın 'Postacı' isimli filminde kamera karşısına da çıkan Bahtiyar Karakaş'

GÜNDEM 15.06.2015 18:18:00 0
Karakaş ve Erkul ailelerinin torun mürüvveti

Dekor Düğün Salonunda düzenlenen sünnet düğününe katılım yüksek oldu. Torunlarının sünnet mürüvvetini görmekten son derece mutlu olduklarını belirten Müberra-Muzaffer Yaztepe ve dünürleri Semra-Muhsin Erkul  bu mutlu günlerinde tüm eş dost ve akrabalarının yanlarında olmaktan da son derece memnun olduklarını  belirttiler. Sünnet olan Yiğithan'ın annesi Nurhayat Erkul ile babası Emre Erkul, anne ve babalarıyla birlikte davetlilerle yakından  ilgilendiler. Gece boyunca Bahtiyar Karakaş ve dünürü Muhsin Erkul sünnet olan torunları ve yakınlarıyla birlikte canlı müzik eşliğinde doyasıya halay çekip oynadılar.

 

MUTLULUĞUMUZU PAYLAŞAN TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Bahtiyar Karakaş torunlarının sünnet düğününe katılarak mutluluklarına ortak olan tüm davetlilere teşekkür etti.  Karakaş, "Bizlerin bu mutluluğuna ortak olan başta Belediye Başkanımız Vahap Akay olmak üzere, oda başkanlarımıza, iş adamlarımıza,oda üyelerimize, yıllarca birlikte mesai arkadaşlığı yaptığım can arkadaşlarıma,esnaflarımıza ve tüm davetlilere  Karakaş ve Erkul aileleri olarak çok teşekkür ediyoruz.

 

Haber/Seyit SÜREN