Yeni parklar yapılıyor

Kapaklı'da park çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "İsmet Paşa ve Atatürk Mahallesinde park çalışmaları devam ediyor. Parklarımızı ya

GÜNDEM 12.06.2015 18:55:00 0
Yeni parklar yapılıyor

Şehir parklarının, insanların nefes almalarını sağlayan yerler olduğunu belirten Mandalı, "Şehir parkları, ilçe merkezinde olmasına rağmen gürültüden, karmaşadan, düzensizlikten uzaktır. Şehir dışına çıkamayan vatandaşlarımızın imdadına koşar. İnsanlarımız burada sosyalleşme imkanı bulur. Ailesi ile birlikte huzurlu vakit geçirir" dedi.

 

Çalışmaların hızla ilerlediğini ve parkın dış çevre duvarlarında demir korkuluk yapım çalışmalarının tamamlandığını belirten Mandalı, park içindeki mevcut yolların belirlendiğini ve aydınlatma direklerinin yerlerine ölçümler yapılarak kazıkların çakıldığını söyledi. Mandalı,"Bulunan iki adet havuza da Denizli'den getirilen traverten taşı ile kaplama çalışmaları yapılıyor. Amfi tiyatronun sahnesinin inşaat çalışmaları tamamlandı. Bisiklet ve yürüyüş yollarının yapımına başlandı.Amacımız en kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlamak ve halkımızın hizmetine sunmaktır" ifadelerini kullandı.

Marmara Haber