Sigortaları unutmayın! uyarısı

S.S 35 No'lu Karaağaç Taşıyıcılar Kooperatifi 'nin Mali Kongresi gerçekleşti. 2015 yılı tahmini bütçesinin 38 bin lira olarak belirlendiği toplantıda konuşan Kooperatif Başkanı Fevzi Coşk

GÜNDEM 11.06.2015 17:50:00 0
Sigortaları unutmayın! uyarısı

S.S 35 No’lu Karaağaç Taşıyıcılar Kooperatifi, Mali Kongresi’ni yapmak amacıyla dün saat kooperatif binasında toplandı. Mali Kongreyi yönetecek olan Divan Heyeti’nin oluşturulması ile başlanan toplantıda Divan Başkanlığına Abdullah Aydın, Divan Üyeliğine de Şazi Eker’in seçilmesi oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda daha sonra saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

 

KOOPERATİFİN BANKADA 50 BİN TL’Sİ VAR

 

Toplantının ilk gündem maddesinde Kooperatifin 2014 gelir-gider ve banka hesapları görüşüldü. 2014 yılında toplam gelirin 24 bin 357 lira olduğu kaydedilen toplantıda 2014 toplam giderinin ise 14 bin 342 lira olduğu belirtildi. Yapılan bilgilendirmede S.S 35 No’lu Karaağaç Taşıyıcılar Kooperatifi’nin bankadaki hesabında da 50 bin lira nakit bulunduğu kaydedildi. Gündem maddesi oy birliği ile karara bağlandı. 

 

SİGORTALARI UNUTMAYIN

 

Gündem maddesinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından kısa bir konuşma yapan S.S 35 No’lu Karaağaç Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fevzi Coşkunöz, “Araçlarında şoför çalıştıran meslektaşlarımız bazı konularda çok dikkatli olmalıdır. Araç sahipleri, çalıştırdıkları şoförlerin sigortalarını günü gününe ödemelidir. Bu konuda asla bir ihmalkarlık yapmamalıdır” dedi. Coşkunöz, bundan sonraki süreçte şoförlerde adli sicil kaydı ve sağlık raporu şartının aranacağını da sözlerine ekledi.

 

TAHMİNİ BÜTÇE 38 BİN TL

 

S.S 35 No’lu Karaağaç Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fevzi Coşkunöz’ün konuşmasının ardından toplantı 2015 Tahmini Bütçesi konulu gündem maddesinin görüşülmesi ile devam etti. 38 bin TL olarak ön görülen tahmini bütçe de üyeler tarafından oy birliği ile kabul edildi. Toplantı, üyelik aidatı konusunun görüşülmesi ile sona erdi. Toplantıda üyelik aidatlarının aylık 60 TL olarak belirlenmesi oy çokluğu ile karara bağlandı.

 

Haber Merkezi