Fuhuşun şifresi: Duvar ustası var mı?

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi'nde müşterilerinin 'Duvar ustası var mı?' diye kendisiyle temas kurduğu ve iki kadına para karşılığında fuhuş yaptırdığı öne sürülen İ.K., denetimli serb

GÜNDEM 10.06.2015 20:21:00 0
Fuhuşun şifresi: Duvar ustası var mı?

Bir evde para karşılığında fuhuş yapıldığı ihbarı alan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, belirlenen adresi ve içindekileri takibe aldı. Kadınları para karşılığında başka erkeklere pazarladığı öne sürülen İ.K.'nın müşteri olan erkekleri eve 'kahve içmeye'  çağırdığı, kendisini arayanların ise 'duvar ustası var mı?' diye hayat kadınlarını sorduğunu tespit etti.

BASKIN YAPILDI

Bunun üzerine fuhuşun yapıldığı ikameti gözlemleyen ekipler, eve girenlerin olduğunu tespit edince, savcılık izni ile eve baskın yaptı. Evde yapılan aramada fuhuş yaptığı tespit edilen Y.Ç. ile Özbekistan uyruklu D.A. isimli kadınlar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülürken, İ.K. ise gözaltına alındı.

PARA KARŞILIĞI YAPIYORUZ

Y.Ç ve D.A., polise verdikleri ifadelerinde, İstanbul'dan İ.K.'nın yanına geldiklerini ve kimsenin baskısı olmadan para karşılığında erkek müşteriler ile ilişkiye girdiklerini kabul ettiler.İ.K. ise suçlamaları kabul etmedi.

Polisteki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen İ.K. denetimli serbest bırakıldı.

Marmara Haber