6'ncı mezuniyet gururu

Çerkezköy'de bulunan Özel Gülerçin Koleji, 'Geleneksel Mezunlar Buluşması ve Pilav Günü' etkinliği düzenledi. Grup Nikotin'in söylediği şarkılar eşliğinde öğrenciler eğlenirken, kolej ise 6'nc

GÜNDEM 10.06.2015 19:51:00 0
6

Geleneksel Mezunlar Buluşması ve Pilav Günü Gülerçin Koleji'nin Spor Salonunda düzenlendi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kürsüye çıkan Gülerçin Eğitim Kurumları Müdürü Süleyman Sezgin, mezun olan öğrencilere öğretim hayatlarında başarılar diledi.

 

6'ncı mezunlarını verdikleri için mutluluk duyduklarını belirten

 

Gülerçin Koleji kurucusu Bülent Gülerçin, "Bu bizim 6'ncı mezuniyet yılımız. Okulumuzda bugüne kadar yüzden fazla öğrenciyi mezun ettik. Daha yüzlerce öğrenciyi mezun etmeye devam edeceğiz. Mezunlar buluşması pilav günü etkinliği adı altındaki yıl sonu mezuniyet törenimize katılan tüm velilerimize de ayrıca teşekkür ediyor, mezun olan çocuklarımızı yeni yaşamlarında da başarılar diliyorum” dedi.

 

EROĞLU'NA PLAKET

 

Konuşmaların ardından Deniz Gülerçin, Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu’na yıl boyunca yapmış olduğu çalışmalardan dolayı plaket verdi. Etkinlikte bu eğitim ve öğretim yılı ile  daha önceki yıllarda kolejden mezun olan ve farklı okullarda eğitim hayatlarını sürdüren Almira Şevval Erdeniz, Başak Aksoy, Kaan Yalçın, Özge Sağlam, İrem Gülcan, Elif Buse Çalışkan birer konuşma yaparak duydukları heyecanı, mutluluğu davetliler ile paylaştılar ve iyi dileklerini ilettiler.

 

DİPLOMALARINI ALDILAR

 

Eski mezunların konuşmaların ardından 8/A sınıfı öğrencileri tarafından gitar dinletisi yapıldı. Ardından Okul Müdürü Süleyman Sezgin ortaokul birincisi Ece Minel Bursalı ile lise birincisi Ezgi Kırmızıgül’ü yanına çağırdı ve bu öğrenciler adlarının yazılı olduğu dönem rozetini kütüğe çaktılar. Daha sonra ise mezun olan öğrencilere öğretmenleri eşliğinde diploma ve plaketleri verildi.

 

GRUP NİKOTİN İLE EĞLENDİLER

 

Diploma töreni sonrası coşkuyla mezuniyet pastası kesildi. Grup Nikotin’in söylediği şarkılarla ise öğrenciler doyasıya eğlendiler.

Marmara Haber