Küçük sürücüler

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlik çerçevesinde, Tekirdağ Özel Eğitim Merkezi bahçesinde bulunan Trafik Eğitim pis

GÜNDEM 10.06.2015 19:43:00 0
Küçük sürücüler

Çocuklar eğitim pistinde, görevliler eşliğinde akülü arabalarla trafik işaretlerine ve kurallarına uygun bir şekilde sürüş yaptılar ve eğitimlerini başarı ile yerine getirdiler. Çocukları performanslarından dolayı kutlayan Başkan Albayrak, “Ulaşım Daire Başkanlığımız çocuklarımıza trafik güvenliğini aşılamak, trafik işaretleri ve trafik kurallarını en iyi şekilde öğretmen amacıyla böyle bir etkinlik tertipledi. Trafik Eğitim Pistimizde sık sık çocuklarımız için eğitim programları düzenlenecek. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bundan sonra eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerine devam edeceğiz” dedi.

 

Başkan Albayrak, eğitim sonunda tüm öğrencilere birer çanta hediye etti. Trafik Eğitim pistinde gerçekleştirilen etkinlikte Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün ve Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram da hazır bulundu.

Marmara Haber