Uyarılara rağmen

Edirne'de trafiğin en işlek yerlerinden Hükümet Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesinin önünde şüpheli paket olduğu yönünde ihbar polisi harekete geçirdi.

GÜNDEM 9.06.2015 18:41:00 0
Uyarılara rağmen

Caddeyi şerit çekerek vatandaşı alandan boşaltan polis ekipleri, olası bomba ihtimali üzerine geniş güvenlik önemli alarak bazı iş yerlerinde boşaltıp olay yerine bomba uzman ekibi istedi. Bu sırada olay yerinde bulunan meraklı vatandaş ellerindeki kameralı cep telefonlarıyla görüntü çekmeye başladı. Toplanan meraklı kalabalık polisin tüm uyarılarına rağmen şeridin arkasından ekiplerin çalışmasını film gibi izledi ve cep telefonları ile fotoğraf çekti. Bazı vatandaş şüpheli pakete yaklaşıp daha iyi görüntü çekmek isteyince polis ile vatandaş arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı.

UZAKLAŞIN ANONSU

Ekipler, vatandaşı güvenli bölgeye gitmeleri yönünde polis araçlarından vatandaşa uyarı anonsu yaptı. Olay yerine kısa sürede gelen Edirne Emniyet Müdürlüğü Bomba İmha Ekibi uzmanı, sinyal kesici jammer’I çalıştırdıktan sonra hemen özel kıyafetini giydi ve paketi fünye ile patlattı. Patlatılan paketin içinin boş çıkması herkese derin bir nefes aldırdı.

Polis olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Marmara Haber