Akay'a teşekkür ziyaretleri

Çerkezköy Belediyesi'nin Organize ettiği Çanakkale Gezileri kapsamında üyeleri ile birlikte Çanakkale'ye giden Çerkezköy Amasyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Türkiye Sakatlar De

GÜNDEM 8.06.2015 18:46:00 0
Akay

Çerkezköy Amasyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Çelik, beraberindeki dernek yönetimi ile birlikte dün Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Dernek üyeleri ile birlikte Çanakkale gezisine katıldıklarını belirten Ali Çelik, “Gezi için Başkanımıza teşekkür etmek istedik. Üyelerimizin çoğu ilk defa Çanakkale’ye gitti. Bize sağladığı bu imkan sayesinde çok mutlu olduk” dedi.  

 

EDİRNE GEZİSİNE DE KATILMAK İSTİYORUZ

 

Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayında da Edirne ve İstanbul gezileri düzenleyeceğini kaydeden Ali Çelik, “İnşallah üyelerimizle birlikte bu geziye de katılacağız” dedi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın da Çanakkale gezisi için kendilerine bir otobüs tahsis ettiğini kaydeden Çelik, “İrfan Mandalı başkanımıza da teşekkür ederiz” açıklamalarında bulundu.

 

ÇOK RAHAT BİR YOLCULUK YAPTIK

 

Belediye Başkanı Vahap Akay,  Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi yönetiminden Hülya Metin ve Gülşen Civan’ı da makamında kabul etti. Yaklaşık 50 kişilik bir heyet ile Çanakkale’ye gittiklerini kaydeden Hülya Metin, “Üyelerimizin çoğu ilk defa Çanakkale’ye gitti. Çok rahat bir yolculuk yaptık. Üyelerimiz çok mutlu oldu” dedi.

 

RAMAZAN GEZİLERİMİZ BAŞLAYACAK

 

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Vahap Akay ise “45 günlük süre zarfında yaklaşık 3 bin 500 vatandaşımızı Çanakkale’ye gönderdik. Çanakkale gezilerimiz 14 Haziran’a kadar sürecek. Akabinde de Ramazan gezilerimiz başlayacak. Vatandaşımızın memnuniyeti için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi. Çerkezköy Amasyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Çelik ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi yönetimi Başkan Akay’a birer Çanakkale hatırası hediye etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ