Kapaklı'nın gururu oldular

Türkiye Kickboks Fedarasyonu'nun faaliyet programında yer alan 2015 Türkiye Kickboks Şampiyonası 26 Mayıs- 3 Haziran tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirildi. Şampiyona'ya Kapaklı ve Tekirdağ

SPOR 8.06.2015 18:40:00 0
Kapaklı

Kapaklı’yı ve Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil ettikleri için büyük gurur yaşadıklarını ifade eden Değirmenci Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Arif Değirmenci, “2015 Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda bizlere bu sevinci yaşatan 81 kiloda Fulcontack kategorisinde birinci olan Serhat Değirmenci ile K1 Contacak kategorisinde yine 81 kiloda ikinci olan Ediz Dingil’i kutluyorum” açıklamalarında bulundu.

 

İŞİMİZE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya kendilerini hiç bir zaman yalnız bırakmadığı ve her zaman maddi-manevi destekte bulunduğunu sözlerine ekleyen Arif Değirmenci, “Tekirdağ Bölgesi’nde şu an en başarılı sonucu alan Değirmenci Spor Kulübü’dür. Bu da bizim işimize ne kadar çok önem verdiğimizin göstergesidir” ifadelerini kullandı.

 

AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONLARI DA ÇIKARACAĞIZ

 

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde faaliyet gösteren Değirmenci Spor Kulübü’nün çok daha büyük başarılara imza atacağını söyleyen Arif Değirmenci, “İnşallah Kapaklı’da bir kaç yıl içerisinde Avrupa ve Dünya şampiyonları da çıkaracağız. Bunun da buradan sözünü veriyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ