Yaztepe ve Memiş ailelerinin torun mürüvveti

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Muzeffer Yaztepe'nin oğlu Gürcan Yaztepe'nin çocukları Kerem ve Eren'in sünnet düğünü yapıldı.

GÜNDEM 8.06.2015 18:36:00 0
Yaztepe ve Memiş ailelerinin torun mürüvveti

Düğüne ilçenin önde gelenleri de katıldı.

 

Golden Palas Otel’de düzenlenen sünnet düğününe katılım yüksek oldu. Torunlarının sünnet mürüvvetini görmekten son derece mutlu olduklarını belirten Müberra-Muzaffer Yaztepe ve dünürleri Fatma-Avni Memiş bu mutlu günlerinde tüm eş dost ve akrabalarının yanlarında olmaktan da son derece memnun olduklarını  ifade ettiler.Sünnet olan Kerem ve Eren’nin Annesi Nuran Yaztepe babası Gürcan Yaztepe’de anne ve babalarıyla birlikte davetliler ile yakından ilgilendiler.

 

BAŞKAN AKAY’DAN BİRER ALTIN

 

Sünnet düğününe katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay sünnet olan çocuklara sağlıklar diledi. Akay, anne,baba ve dedeler ile anneanne ve babaanneyi  tebrik etti. Sonra da sünnet çocukları Kerem ve Eren’e birer küçük altın taktı. Düğüne ayrıca S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat,Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş,Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri,Belediye Meclisi üyeleri Nihat Mıstık, Nedim Yılancı,CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk,Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, olmak üzere çok sayıda esnaf ,iş adamı ve davetli katıldı.

 

MUTLULUĞUMUZU PAYLAŞAN HER KESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Muzaffer Yaztepe, torunlarının sünnet düğününe katılarak mutluluklarına ortak olan tüm davetlilere teşekkür etti. Yaztepe, "Bizlerin bu mutluluğuna ortak olan başta Belediye Başkanımız Vahap Akay olmak üzere, oda başkanlarımıza, iş adamlarımıza,oda üyelerimize,esnaflarımıza ve tüm davetlilere Yaztepe ve Memiş aileleri olarak çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN