Miniklerden bale gösterisi

Çerkezköy'de, Afacan Çocuk Yuvası'nın düzenlediği yıl sonu programında, yuvanın minik öğrencilerinin yaptığı bale gösterisi büyük alkış aldı.

GÜNDEM 7.06.2015 22:13:00 0
Miniklerden bale gösterisi

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde faaliyet gösteren Afacan Çocuk Yuvası, yuvanın bahçesinde yıl sonu etkinliği düzenledi. Etkinliğe öğrencilerin aileleri ve yakınları katıldı. Burada velilere seslenen Afacan Çocuk Yuvası Sorumlu Müdürü Günis Güven,  müzik ve bale gibi etkinliklerin büyüme çağında olan çocuklarda sosyal gelişimi sağladığını belirterek,  "Bu yaşlardaki çocukların geleceğe daha iyi hazırlanması  ve uyum sağlamaları bakımından bu gibi etkinliklere önem veriyoruz.Bu gibi etkinliklerde de  çocukların sosyal gelişimini amaçlıyoruz.Bu konuda velilerimize de büyük görevler düşüyor.Çocukların müzik, spor yada bu gibi etkinliklere yönlendirerek sosyal gelişimlerini güçlendirmelidir. Sosyal gelişimcilik çocukların gelecekteki yaşamlarında daha iyi bir yerlere gelmelerinde basamak olacaktır. Bu nedenle önemlidir.”dedi.

MİNİKLERİN GÖSTERİLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Konuşmanın ardından minik öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde hazırlanan şarkıları birlikte söylediler. Daha sonra yuvanın bale gurubu sahneye çıktı ve bale yaptılar. Şarkı söyleyen ve bale yapan minikler, büyük beğeni topladı ve dakikalarca alkışlandı.

Haber/Seyit SÜREN