Rişvan ile yola devam

S.S. 61 Nolu Kızılpınar Taşıyıcılar Kooperatifi'nin 17'nci Olağan Kongresi'ne tek aday olarak giren Hacı Ali Rişvan, güven tazeleyerek 15'inci kez başkanlığa seçildi.

GÜNDEM 7.06.2015 22:12:00 0
Rişvan ile yola devam

Kooperatifin Kızılpınar Mahallesi Çorlu Caddesi'ndeki binasında yapılan kongreye Hacı Ali Rişvan tek aday ve tek liste ile gidildi. Olağan Kongrenin divan başkanlığına kooperatif üyelerinden Münip Karakoç getirildi. Katip üyeliğe ise Kadir Culha getirildi. Divan Başkanı Karakoç, tüm üyelerin kooperatife sahip çıkmalarını ve kooperatifi daha iyi yerlere getirmek için her zaman yönetimin yanında olmalarını istedi. Ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Sonra gündemin diğer maddeleri olan faaliyet raporu,denetim raporu, gelir gider ve tahmini bütçe okundu ve her biri tek tek oylamaya sunuldu ve hepsi oybirliğiyle kabul edildi.

YENİDEN BAŞKAN OLDU

Yapılan seçimde başka aday çıkmayınca Hacı Ali Rişvan ve listesi seçimlere tek liste ile girdi,yapılan seçim sonunda kongreye katılan 21 üyenin tamamının oyunu alarak 15'nci kez başkanlığa seçildi. Yönetim kurulu asil üyeliklerine ise Medet Toprakçı, Necattin Göktaş,Mehmet Şahin ve Servet Taşkıran seçildi. Denetleme Kurulu asil üyeliklerine de, Nadir Şanlı ve Bedir Culha seçildi.

TEŞEKÜR ETTİ

Başkan Hacı Ali Rişvan, güven tazeleyerek kendisini yeniden başkanlığa seçen üyelere teşekkür etti. Rişvan, “Toplu taşımacılık temel bir kamu hizmetidir.İnsan hayatını yakından ve önemli şekilde ilgilendiren bir hizmettir.Yüzde 1 dahi olsa hata kabul edilmeyecek bir meslektir.Bizler bunun bilincinde olarak hizmet vermekteyiz ve bu şekilde de hizmet vermeye devam edeceğiz. Araçlarımızı GPRS sistemiyle takip ederek çalışma düzeni sağlıyoruz.Araçlarımızın hepsinin klimalı ve internetli olması için çalışmalar başlattık. Yolcularımızı ailelerine sevdiklerine güvenli bir şekilde kavuşturmak için ayrıca araçlarımızın her zaman temiz ve bakımlı olmasına özen gösteriyoruz. Kooperatif üyelerimizin tekrar bizleri güven tazeleyerek göreve getirdikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kooperatifimizi daha iyi yerlere getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu konuda yılmadan yorulmadan yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte birlik ve beraberlik içinde çalışacağımıza söz veriyoruz.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN