MHP'li Belen'den slogan tepkisi

MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından "Bizimle Yürü Çerkezköy" sloganı ile düzenlenen yürüyüşte,parti aracındaki görevlinin hoparlörden 'Tekbir' getirmesi MHP Tekirdağ Milletv

GÜNDEM 5.06.2015 18:01:00 0
MHP

Organize edilen yürüyüşe MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, MHP İl Başkanı Enez Kaplan, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, MHP Tekirdağ Milletvekili adayları Hakan Özgül, Kamil Günay, Arif Yalçın, İsmet Fıçıcı ve Muhammer Varol ile yaklaşık 300’e yakın partili katıldı.

BİZ YÜRÜRSEK MİLLET YÜRÜR

Yürüyüş öncesi partililere seslenen İlçe Başkanı Koray Önsel, “Biz yürürsek millet yürür. Biz yürürsek 6 tane koca yürekli milletvekili adayımızı Ankara’ya göndeririz. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi Başbakan olarak Ankara’ya göndeririz. Biz yürürsek hırsızlar, hainler korkar. Devletin milletin birliğine göz dikenleri korkuturuz. Kimse kıpırdayamaz. Biz yürürsek MHP iktidarı ile karanlık günler aydınlık gelecekler olacaktır” diye konuştu.

TRAFOLARA KEDİLERİN GİRMESİNE İZİN VERMEYİN

MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen ise “Bugün seçim propagandalarının son günü. Sizlerden isteğimiz sandıklara sahip çıkmanızdır. Trafo merkezlerine kedilerin girmesine izin vermeyin. Sadece sandık görevlileri değil, tüm vatandaşlar sandığa sahip çıkmalıdır. Bu hırsızların oylarımızı çalmalarına müsaade etmeyelim” dedi. Belen partililerden “Devlet’in başına Devlet gelecek” ve “Ne mutlu Türk’üm diyene” dışında başka slogan atmamalarını istedi.

PARTİLİLER VE BELEN KIZDI

Konuşmaların ardından dev Türk Bayrağı açıldı ve partililer yürüyüşe başladı. Yürüyüş sırasında çok sayıda vatandaş evlerinin pencerelerinden ve araçlarından partilileri selamladı. Yürüyüş sırasında seçim aracındaki görevli hoparlörden 'Tekbir' getirdi ve bazı partiler de eşlik etti. Buna ise Belen ve İl Başkanı Enez Kaplan, parti aracından anons yapan görevliye “Sadece size verilen sloganları okuyun” diye çıkıştı.

SLOGANLARI GENEL MERKEZ BELİRLEDİ

Gazetecilerin “Tekbirler eşliğinde yürüyüş yapılmasına neden tepki gösteriniz?” yönündeki sorusuna Belen, “Genel Merkezimizin belirlediği sloganlar var. Bunların dışında slogan atılmamasını söyledim” dedi. Uğur Mumcu Caddesi-Altıyol Kavşağı-Atatürk Caddesi istikametinde gerçekleşen yürüyüş parti binası önünde son buldu.

Haber / Ahmet KARDEŞ