BAYER'İN KÖŞE YAZISINDA YER ALDI

Hürriyet Gazetesi'nin Tekirdağlı köşe yazarı Yalçın Bayer, 31 Mayıs tarihli köşe yazısında şunları yazdı. 'Bunları Biliyor musunuz? Daha önce Çorlu Belediye Başkanı Ünal Bays

GÜNDEM 2.06.2015 18:24:00 0
BAYER

Köşe yazısının ardından Çolpan yazılı bir açıklama yaptı. Çolpan kendisiyle ilgili iddialara şöyle cevap verdi: “Tekirdağ İl Özel İdaresi tarafından 05.04.2013 tarih ve 2013/29508 kayıt numarası ile ihale edilen Tekirdağ ilinin çeşitli güzergahlarında (Malkara Şahinköy Yolu, Velimeşe-Yanıkağıl-Misinli-Saray Yolu, Çeşmeli-Yeniçiftlik ve Aşağısevindikli-Yukarısevindikli arasındaki yollar) yapılan yolların, kullanılamayacak durumda olması ve yolların bu haliyle kesin kabulünün mümkün olmaması dolayısıyla Fen İşleri Daire Başkanlığımızın yetkilileri tarafından olması gereken resmi işlemler yerine getirilmiştir. Hal böyle iken, bazı basın yayın organlarında yayınlanan haberlerde, yolların yapımını gerçekleştiren firmanın sahibi ile, gerçekle uzaktan yakında ilgisi olmayan bir görüşme yaptığım yazılarak şahsıma yönelik mesnetsiz ithamlarda bulunulmuştur. Basında yer alan haberler ve iddialarla ilgili adli makamlara gerekli başvuruları yaparak, konuyu adli makamlar nezdinde sonuna kadar takip edeceğimi kamuoyunun bilgisine sunarım”

 

ALBAYRAK: “KONU ADLİYEYE İNTİKAL ETTİ”

 

Konuyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Şuanda benim bir şey demem söz konusu olamaz. Bu iddialar iddiayı ortaya atan firma tarafından adli mercilere taşındı. Adli mercilerin kararını ve sonucunu bekleyeceğiz. Konu ile yakından ilgileniyorum. Adli bir konuda açıklama yapmam doğru olmaz” dedi.

 

Marmara Haber