Giresunlular'dan Horon Şov

Hemşehri Derneklerinin 'Piknik Şöleni' organizasyonları için akın ettiği Kazak Gölü'nde, Kapaklı Giresunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Yerel sa

GÜNDEM 1.06.2015 19:15:00 0
Giresunlular

Kapaklı Giresunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin bu yıl 2’ncisini düzenledikleri piknik şölenine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları Ayşe Doğan ve Ahmet Üzgün, MHP Tekirdağ Milletvekili adayı Hakan Özgül, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ve yönetimi, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve yönetimi, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve yönetimi, Kapaklı Belediye Meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda Giresunlu katıldı. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Piknik Şöleninde konuşan, Kapaklı Giresunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hacı Emin Özdemir, “Siz değerli hemşehrilerimizle bugün burada buluşmamıza vesile olan pikniğimizin ana sponsoru Giresunlu iş adamlarımızdan Necati Karaman’a teşekkür ediyorum. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayarak pikniğimizi şereflendiren Milletvekilimize, Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza başta olmak üzere tüm katılımcılara da şükranlarımı sunuyorum” dedi ve tüm katılımcılara iyi eğlenceler diledi.

KEMENÇEYE FAZLA DAYANAMADILAR

Yöresel kıyafetlerin satışa sunulduğu piknikte Giresun’un yerel sanatçıları Elifçe, Aziz Emir, Hamit Çiçek ve Ali Alim seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla davetlilere müzik ziyafeti sundu. Özellikle Aziz Emir’in kemençesinden çıkan şarkılara dayanamayan katılımcılar kendilerini piste atarak bol bol horon teptiler.

Haber / Ahmet KARDEŞ