Osmanlı Ocakları Kapaklı Şubesi açıldı

Osmanlı Ocakları Trakya'daki ilk teşkilatını Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde açtı. Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Abdülkadir Canpolat, "Osmanlı Ocakları, 2005 yılında dergi olar

GÜNDEM 31.05.2015 17:30:00 0
Osmanlı Ocakları Kapaklı Şubesi açıldı

Osmanlı Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı, dün Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir binada faaliyete başladı. Osmanlı Ocakları’nın Türkiye genelinde 70 ilde teşkilatlarının bulunduğunu söyleyen Genel Başkan Abdülkadir Canpolat, “Başta Amerika olmak üzere, Azerbaycan, Kıbrıs, Kırım ve diğer Türk Devletlerinde teşkilatlanmayı hedefliyoruz. Trakya’daki ilk teşkilatımızı da Kapaklı’da açtık.”dedi.

 

HİÇBİR SİYASİ PARTİ İLE BAĞIMIZ YOK

 

Dünya genelinde 1 milyon 200 binden fazla üyelerinin olduğunu belirten Canpolat, “Osmanlı Ocakları, Osmanlı Medeniyeti, Osmanlı Ahlakı ve Osmanlı Kültürü’nü yaşam ve yaşatmak adına kurulmuştur. Hiçbir siyasi parti ile bağı yoktur. Biz barış ve kardeşlik için mücadele eden bir teşkilatız” diye konuştu.

 

TÜM OSMANLI TORUNLARINA KAPIMIZ AÇIK

 

Son zamanlarda ülke gündeminde olan Başkanlık Sisteminin, güven ve istikrara yönelik projelerin destekçisi olacaklarını kaydeden  Canpolat, “Bu projelerden biri de Milli Birlik ve Beraberlik projesidir. Biz din, dil, ırk ayrımı yapmadan faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Osmanlı Medeniyeti adı altında buluşmak isteyen tüm Osmanlı torunlarına kapımız açık” dedi. 

 

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Abdülkadir Canpolat, konuşmasının ardından, Osmanlı Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Hasan Yıldız ve katılımcılar ile birlikte teşkilat binasının açılışını yaptı. Açılışta Mehteran Takımı’da marşlar seslendirdi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ