Basıngücü gruplara kaldı

Çerkezköy Belediyesi Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası eleme maçları sona erdi. Eleme maçlarında son olarak Basıngücü ile FC Alsenal karşılaştı. Sahadan 9-8 galip ayrılan Basıngücü grupl

GÜNDEM 31.05.2015 17:22:00 0
 Basıngücü gruplara kaldı

Turnuvada son eleme maçı Basıncü ile FC Alsenal arasında oynandı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekip de kontrollü bir oyun sergiledi. İlk dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Maçta ilk gol ise Basıngücü takımından geldi. Basıngücü bulduğu golün ardından ikinci gol için ataklar geliştirirken, FC Alsenal kalecisi kalesinde devleşti.

İLK YARI SKORU 6-4

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı gollerle geçilirken, Basıngücü takımı skoru bir ara 4-2’ye getirdi. İlk yarının sonlarına doğru etkinliğini arttıran FC Alsenal takımı bulduğu gollerle önce skora denge getirdi. Sonra da öne geçti. Maça iyi başlayan Basıngücü takımı rakibine pozisyon vermeye başladı. Geriden gelip öne geçen FC Alsenal, organize ataklarla rakip kalede etkili oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı FC Alsenal’ın 6-4’lük üstünlüğü ile sona erdi.

BASINGÜCÜ İKİNCİ YARIYA ETKİLİ BAŞLADI

Karşılaşmanın ikinci yarısına oyuncu değişiklikleriyle başlayan Basıngücü takımı, golü erken bularak farkı bire indirdi. Rakibi karşısında etkili oyununu sürdüren Basıngücü takımı, aradığı beraberlik golünü de bularak skoru 6-6’ya getirdi. Maçın ikinci devresine iyi bir başlangıç yapan Basıngücü, etkili oyununu sürdürerek, karşılaşmada yeniden öne geçti.

ALSENAL MÜCADELEYİ BIRAKMADI

Kalesinde gördüğü gollerin ardından üstündeki şoku atan FC Alsenal takımı bulduğu golle skora yeniden denge getirdi. Maçın son bölümleri büyük bir çekişmeye sahne oldu. Her iki ekip de karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak için büyük bir mücadele örneği sergiledi. İkinci devre istediği oyunu sergileyemeyen FC Alsenal takımı bulduğu golle yeniden öne geçti.

BASINGÜCÜ KAZANDI

Oyun disiplininden kopmayan Basıngücü takımı ise ani gelişen atakta bir gol daha bularak skora yine denge getirdi. Karşılaşmanın son dakikalarında bir gol daha bulan Basıngücü, karşılaşmanın hakemi Ahmet Sarı’nın son düdüğü ile maçtan galibiyetle ayrıldı. Basıngücü bu sonuçla gruplara kalmayı başardı.

Haber / Ahmet KARDEŞ