Ecdada Saygı gezileri devam ediyor

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ecdada Saygı gezilerini sürdürüyor. İlk gezide Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'u vefatının 79. yılında kabri başında anan Çerkezköylü Ã

GÜNDEM 29.05.2015 17:38:00 0
Ecdada Saygı gezileri devam ediyor

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen Ecdada Saygı gezilerinin 2’ncisi dün gerçekleştirildi. İlk gezide 95 kişiden oluşan kafile 12 Mart Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri kapsamında Mehmet Akif Ersoy’u vefatının 79. yılında kabri başında ziyaret etmişti. Dün Çerkezköy Kaymakamlığı otopark alanında toplanan 140 öğrenci ve 12 öğretmenden oluşan 152 kişilik kafile 3 ayrı otobüsle dün saat 09.00’da İstanbul'a hareket etti. Gerçekleştirilen gezide ise İstanbul’un fethinin 562’nci yıl dönümü kapsamında Fatih Sultan Mehmet’in kabrini ziyaret edildi.

 

ÖĞRENCİLERİMİZİ TARİHİ DEĞERLERİMİZLE BULUŞTURUYORUZ

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, “Bu sıradan bir İstanbul gezisi değil. Amacımız, öğrencilerimizi tarihi değerlerimizle buluşturmak ve tarihimizi daha iyi anlamalarını sağlamaktır. Bu geziler tamamen hayırsever vatandaşların katkıları ile gerçekleşiyor. Dolayısıyla öğrencilerimizden herhangi bir ücret alınmıyor”dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ