Sözdinler: Çerkezköy için üzerimize düşeni yapacağız

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin 12 Mayıs'ta yapılan Olağan Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Ömer Sarıoğlu'ndan devralan Eyüp Sözdinler, AK Parti heye

GÜNDEM 26.05.2015 20:24:00 0
Sözdinler: Çerkezköy için üzerimize düşeni yapacağız

AK Parti heyetinin Kampus Projesi için destek istediği Eyüp Sözdinler, “Kampüs Projesi’ni yakından takip ediyoruz. Üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın”  dedi.

 

ÇERKEZKÖY’DEN 2 ADAY ÇIKARDIK

 

AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, beraberindeki Milletvekili adayları Ayşe Doğan ve Ahmet Üzgün ile AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve yönetimiyle birlikte Çerkezköy OSB Başkanı Eyüp Sözdinler’i makamında ziyaret etti. AK Parti heyetini Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce karşıladı. Çerkezköy denince akla sanayinin geldiğini ifade eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Biz yaklaşık 6 ay önce göreve geldik. Son 1,5 aydır da 7 Haziran seçimleri dolayısıyla sahadayız. Allah bize Tekirdağ’da iktidar partisinden 2 milletvekili adayını Çerkezköy’den çıkarmayı nasip etti. İnşallah bölgemizle alakalı sorunları onlar aracılığıyla mecliste dile getirebileceğiz. Seçimlere çok az bir süre kaldı. Bu nedenle daha yoğun bir tempo ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi ve Eyüp Sözdinler’e yeni görevinde başarılar diledi.     

 

İNŞALLAH SİYASİ İKTİDAR SÜRECEK

 

Çerkezköy OSB’nin Türkiye’de örnek bir sanayi bölgesi olduğuna vurgu yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ise “Çerkezköy OSB 1974’ten beri faaliyet gösteriyor. İnşallah hükümetimizin aldığı kararla çalışmalarına başlanan Ergene Islah Projesi hayata geçecek. TRAGEP ile de bölgemiz daha da kalkınacak” dedi. Akçay, “Sanayi erbabı önünü görebildiği için daha rahat bir şekilde yatırımlar yapabildi. İnşallah siyasi iktidar devam edecek. 2023 ve 2071 hedeflerine hep birlikte yürüyeceğiz” dedi

 

KAMPÜS PROJESİNE DESTEK VERİN

 

Çerkezköy OSB’nin gerek Tekirdağ gerekse Türkiye için büyük öneme sahip olduğunu kaydeden AK Parti Tekirdağ 2. sıra Milletvekili adayı Ayşe Doğan da “Sanayicilerimizin, ekonomiyi en iyi şekilde yöneten AK Parti’ye destek vereceğinden en ufak bir şüphemiz yok” dedi. Eğitim camiasının içinden geldiğini belirten AK Parti Tekirdağ 6’ncı sıra milletvekili adayı Ahmet Üzgün ise nüfusun hızla arttığına dikkat çekerek, “Çerkezköy’ün okullara ihtiyacı var. Bu kapsamda bir Kampüs Projesi oluşturuldu. Sizlerin de bu projeye destek vermenizi bekliyoruz” dedi.

 

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy OSB Başkanı Eyüp Sözdinler, “Bizler bölgemizin sıkıntılarının farkındayız. Kampüs Projesi’ni de yakından takip ediyoruz. Öyle ki 8 ay içinde temel atılmazsa kampüs alanının Çerkezköy’den geri alınacağının da farkındayız. Çerkezköy OSB olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. Sözdinler, Çerkezköy OSB olarak bir de üniversite projelerinin olduğunu sözlerine ekledi. 

 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ