MHP'den CHP'ye eleştiri

MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, CHP'nin 'Yüzyılın Projesi' diyerek açıkladığı 'Merkez Türkiye' projesini eleştirdi. Kaplan, "CHP önce Tekirdağ'da engelledikleri T

GÜNDEM 26.05.2015 20:19:00 0
MHP

Tekirdağ Organize Sanayi Bölgesi (TORSAB) olarak adlandırılan ve Tekirdağ’da Cumhuriyet tarihinde ilk kez devasa sayılabilecek ölçekte olan bu projenin CHP zihniyetinin tipik bir tezahürü olarak yaptığı engellemelerle rafa kaldırıldığını belirten MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, “Tekirdağ, geçen yıl dönemin valisi Ali Yerlikaya'nın duyurusunu yaptığı TORSAB' la tanıştı. Bu projede Malkara yolu üzerinde modern, çevreci yeraltı sularına ihtiyaç duymayacak nitelikte fabrikalar olacaktı. 12 bin kişi direk yada dolaylı olarak 20 bin üzerinde istihdam sağlayacaktı. Tekirdağ bütçesine yıllık il merkez ilçe bütçesinin 3/1'inden fazla katkı yapması planlanan bu proje sonuçta ne oldu? CHP zihniyeti TORSAB'ı mahkemeye vererek yürütmeyi durdurdu ve nihayetinde iptali sağlandı.”dedi.

 

HALKIMIZ HESABI SANDIKTA SORACAKTIR

 

CHP’nin ‘Merkez Türkiye’ projesini eleştiren Kaplan, “İnsanın ağzından çıkanla uygulaması arasında tutarlılık olur. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak TORSAB' a sahip çıkmayarak Tekirdağ'ın geleceğiyle oynadı. Sayın Öztrak'ı bu düşünce yapısıyla Tekirdağ'ın gelişmesinde en büyük engel olarak görmekteyiz. Zaten Tekirdağ halkı da bunun farkında olarak seçimlerde gereğini yapacaktır. Artık yalanlarla, umut tacirliğiyle bu işlerin yürümeyeceği anlaşılmaktadır. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin hizmet anlayışı halkımızı daha şimdiden çileden çıkarmıştır. Ne yolumuz yol, ne suyumuz su. Hayati önem taşıyan bu hizmetler bile 15 ayda giderilememiş, yakın zamanda bitirileceği de meçhuldür. Tekirdağlının geleceğini TORSAB' ı mahkemeye vererek karartan CHP, gençlerimizin umutlarını da yok etmiştir. Halkımız bunun hesabını 7 Haziranda sandıkta CHP ye soracaktır. CHP'nin ileri sürdüğü Merkez Türkiye Projesi hayali olup Arabistan'dan devşirme ve millilikten uzaktır. Milli olmayan hiç bir proje ülkemizin menfaatine değildir.”

Marmara Haber