Köprülü: Herkes alın terinin karşılığını alacak

CHP Tekirdağ Milletvekili ve Tekirdağ Milletvekili 3. sıra adayı Emre Köprülü, Çerkezköy'de seçim çalışmalarını sürdürdü.

GÜNDEM 26.05.2015 20:04:00 0
Köprülü: Herkes alın terinin karşılığını alacak

Köprülü CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve CHP’li Meclis Üyeleri Nedim Yılancı, Serdar Ürkmez ve Yüksel Sevim ile birlikte Fevzi Paşa Mahallesi’nde esnaf ve parklarda oturan vatandaşlarla sohbet etti. 7 Haziran seçimleri için de CHP’ye destek istedi.

CHP İKTİDARINDA HER KESİM ALIN TERİNİN HAKKINI ALACAK

Emre Köprülü, yaptığı ziyaretler kapsamında vatandaşların sorularını da yanıtladı. Köprülü, “CHP 7 Haziran’da halkımızla birlikte gümbür gümbür iktidara geliyor. CHP’nin iktidara geldiğini gören AKP panik içinde, ne diyeceğini artık şaşırmış durumda.7 Haziran’da halkımızın teveccühü ile iktidara gelecek olan CHP, iktidarında hiçbir kesimi ötekeleştirmeyecek. CHP iktidarında her kesim insanımız alın terinin karşılığını alacak. Türkiye mutlu insanların ülkesi olacak. Tekirdağ’da yerel seçimlerde nasıl halkımızın teveccühü ile tüm belediyeleri alarak 12-0 yaptıysak bu seçimde de Tekirdağ’da 6 milletvekili çıkararak 6-0 yapacağız. Halkımız artık nefes almak, rahatlamak istiyor ve bu nedenle CHP’yi iktidarda görmek istiyor. Biz seçim beyannememizde ne vaat ediyorsak hepsi gerçek projeler ve hepsi gerçekleşecek. Biz halkımızın her kesiminin rahat etmesini istiyoruz.”dedi.

Marmara Haber